Hae
Liina Beth

KAMERAN HANKINTAA JA UUSI ULKOASU

Saatiin vihdoin ja viimein J:n tekemään meille uuden ulkoasun. Välillä on kiva vaihtaa ulkoasua, siinä vanhassa ulkoasussa Oliver oli vain 6 kk vanha ja nyt tässä uusimmassa on 1v kuvista otettu yksi tähän käyttöön.
Se on sellaista kategoriaa, jota en ainakaan toistaiseksi hallitse, kiinnostusta tietenkin löytyy mutta katsotaan jos sitä uuden kameran myötä kiinnostuisi.

Kuten varmaan olettekin lukeneet että sairastan tällä hetkellä ylitsepääsemätöntä kamerakuumetta, eikä J siihen auta yhtään kun sekin sanoo että sellainen kyllä olisi ihan kiva. Ollaan katseltu muutamia eri vaihtoehtoja ja ollaan päädytty Olympus PEN E-PL7. Olen tässä paljon lukenut kehuja kamerasta ja arvosteluita. Näissä uusissa järjestelmäkameroissa ( en tiedä kuinka kauan on ollut, mutta minulle täysin uusi asia ) on wifi, siitä jos jostakin olen innoissani!

Mutta samalla herää kysymys…innostuuko kuvaamaan vain muutaman viikon ja kamera jää pölyttymään kaapin päällä vai tuleeko sitä oikeasti käytettyä?
Haluaisin panostaa enemmän kuviin täällä blogissa ja muutenkin valokuvailla enemmän, vaikka nyt kameran virkaa on hoitanut iPhone 6, niin eikö se sitten riittäisi?

Onneksi J tietää kameroista melko paljon, koska se on minulle kyllä totaalinen viidakko. Joskus 10 vuotta sitten menin ostamaan alennus kameraa ( 299 € ) ja tietenkään niistä mitään ymmärtämättä, kunhan nyt halusin järjestelmäkameran. Niin mystisesti lähdinkin sieltä 899 €:a maksavan kameran kanssa, olihan se todella hyvä kamera, mutta tällainen ihminen joka niistä mitään ymmärtämättä niin se kamera ei päässyt valloilleen ja kyllä, se oli niin iso kamera ettei sitä koskaan tullut otettua minnekään mukaan, joten se jäi kaapin päälle pölyttymään muutaman kuukauden innostuksen jälkeen.

En silti sitä kiellä etteikö sillä saanut hyviä kuvia, tässä pieni vertauskuva iPhone 6 ja Sony Alphan ( en muista enää mallia )

Sony Alpha laatua
iPhone 6 laatua

Mitäs pidätte uudesta ulkoasusta? 
Onko teillä kokemusta Olympus PEN E-PL7? 

<3:lla Liina

8 kommenttia

 1. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  En raskinut ostaa PEN E-PL7 vaan ostin halvemman version PEN E-PL 6 joka oli vain 299 Rajalassa. Tykkään. Niihin saa sen Wifi-muistikortin niin voi jakaa kuvia Wifissä, mutta en sitäkään ole raaskinut ostaa. Jos joulupukki vaikka toisi. Minäkin luulin ettei kameraa tulisi käytettyä, mutta onneksi tulee.

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Kiva uusi ulkoasu. 🙂

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Tuossa PEN E-PL7:ssa on sisäänrakennettu wifi joten ei tarvitsisi murehtia wifi-muistikortista 🙂
  Nämä kamerat onkin näppärän kokoisia muutenkin että mahtuu laukkuunkin mukaan 🙂

 4. Meri/ Yksi pieni elämä kirjoitti:

  Ihana uus banneri!:):)

 5. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Hyvältä näyttää 🙂 mä haaveilen kans tosta kamerasta, mut saa tuo vanha nyt kelvata kunnes ei kelpaa 😀 heh heh

 6. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Arvaa ketä kävi ostaas tän kameran ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *