Hae
Liina Beth

VÄLIKAUSIVAATETTA OLIVERILLE

Molon vk-haalari 86

Tämä Molon haalari sulatti sydämen, olin ihan sulaa vahaa kun saimme tämän Oliverille! Ihanan värikäs ja hyvä istuvuus. Tämän kanssa Oliver mielellään liikkuu ja liikkuvuus on helppoa. Huomasi kuinka paljon Oliver nautti ulkoilusta viime viikonloppuna ja tämän haalarin iso plussa on hyvät heijastimet! 

Molon vk-haalari, viime viikonloppuna testissä

Ticket to heaven vk-puku 80. Hanskat Didriksons ja pipo Mini Rodinilta.
Tämän Ticket to heaven vk-puvun ostin kun Oliver oli vielä pieni vauva. Olin silloin kuullut paljon kehuja Ticketin ulkovaatteista, joten olihan sellainen pakko hommata. Tämän puvun plussa ehdottomasti on fleece tuolla alla. Tämä puku kestää myös jonkin verran vettä. Tästä väristä en niinkään välitä, mutta kun on keltainen Mini Rodinin pipo niin se huomio siirtyy siihen, niin onko sillä puvun värillä sittenkään niin väliä? 
Tuo pipo sopii täydellisesti Molon haalarin kanssa.

Reima vk-haalari 86

Tämä Reiman vk-haalari on samaa kokoa Molon haalarin kanssa mutta Oliver hukkuu tähän Reiman haalariin. Tähän haalariin rakastuin ensisilmäyksellä, koska tummansinistä ja valkoista. Tämän haalarin ostimme jo syksyllä jolloin tämä mamma oli ihan hurahtanut tummansiniseen ja valkoiseen. Enää tämä haalari ei niinkään miellytä silmää. Tuleekohan tämä koskaan käyttöön? 


Näistä pikku asioista olen oppinut kantapään kautta, että älä enää ikinä hanki jemmaan isompia kokoja. Koska ne vaatteet eivät välttämättä enää miellytä kun koko olisi tulossa käyttöön.
Kuinka idiootilta sekin kuulostaa mutta kun siirryimme vaatteissa 86 kokoon, niin tuli myytyä melkein kaikki jotka oli tullut aikaisemmin jemmattua, suurimmaksi osaksi kyllä bodeja mutta myös ihan perus housujakin.

Jemmaillaanko teillä paljon vaatteita?
Onko jo välikausivaatteet hankittuna?

<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Meri/ Yksi pieni elämä kirjoitti:

    Meillä on reiman vihreä vk haalari missä on ohut vuori.. Mietinkin meniskö se koko kevään vai pitääkö hankkia vielä erikseen joku toinen. Jotenkin mikään haalari kaupoissa ei ole miellyttänyt silmää.. Tuo Molon haalari on kyllä kiva ja keväinen!! 🙂

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Joo on paljon haalareita jotka ovat todella tylsän värisiä.
    Enemmän saisi olla kyllä värejä.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *