Hae
Liina Beth

LAPSIMESSUT 2016

Juuri heränneenä, Tacticin pisteellä

Otin töistä liukumavapaan että pääsimme lähtemään jo torstaina työpäivän jälkeen ajamaan kohti Järvenpäätä. Onneksi menimme Järvenpäähän äitini luokse yöksi, koska perjantaista olisi muuten tullut todella raskas ja pitkä
päivä.

Perjantaina heräilimme klo 8:30 ja aloimme valmistautumaan lapsimessuille lähtöön sekä Oliverin ensimmäiseen junamatkaan. Olimme messukeskuksessa puol kahdentoista aikoihin ja tuntui että väkeä oli jo paljon liikkeellä.

Lilla Company

Harmiksemme jälleen kerran voin todeta että yksi päivä on liian pieni aikaa kierrellä messuilla ja ensi vuonna otan opiksi että menemme koko viikonlopuksi äidillemme Järvenpäähän.
Paljon tuttuja bloggaajia oli menossa vasta lauantaina messuille että sekin on yksi syy jonka takia olisi mukava mennä muutamana päivänä messuilla. Toisaalta jos äiti ei asuisi Järvenpäässä niin en välttämättä Porista lähtisi messuille pariksi päiväksi, onni on että hän asuu siellä!

GUGGUU:lta olisimme halunneet tupsupipon ja ehkä uuden jumpsuitin mutta pipojen koot olivat loppu ja sitten en jaksanut odottaa jonossa jumpsuitin kanssa. Gugguun messuosastolla riitti vilinää jatkuvasti.
Vaikka Gugguun jumpsuit jäi hankkimatta löysimme -30 % alessa Lilla Companyltä Mini Rodinin T-rex jumpsuitin.

Paluumatkalla väsyneet matkustajat
Loistavan ja huikean messupäivän kruunasi se että tapasimme vihdoin ja viimein 10 plussan Matleenan!
Jotenkin huvittavaa on se että vaikkei ole koskaan ennen nähnyt toista, niin ihan kun oltaisiin aina tunnettu, on tämä internet ihmeellinen paikka! 

P.S Blogiin on tulossa pientä suurta muutosta jossakin kohtaa, siitä sitten enemmän jossain kohtaan. 
<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Itse olen tullut samaan tulokseen, kyllä se melkein vaatii sen koko viikonlopun, että kerkeää kaiken näkemään. 🙂

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Harmittaa suunnattomasti että paljon bloggaajia oli vasta lauantaina liikkeellä, niinkuin tekin olitte Hugon kanssa. 🙁 mutta ehkä ensi vuonna sitten! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *