Hae
Liina Beth

SUTTUMONSTERI

Tiedätte sen tunteen kun olette juuri puunanneet kämpän ja vaihtanut puhtaat vaatteet…sitten tulee suttumonsteriiii…
Kaikki lapset suttaa, koska eihän se itse syöminen ole niin helppoa. Monta kertaa päivässä saat pestä pöydän kunnolla ja imuroida keittiön murusista. ( Tässä asiassa Electrolux Ergorapido on arjen pelastus, thank god että joku sellaisen apurin keksinyt! ) Vielä en tosin ole keksinyt apua puuron puhdistamiseen apua, sen pitää muistaa välittömästi pyyhkiä tai muuten joudut niitä hinkkaamaan lusikalla niitä pöydästä, se on sitten omasta laiskuudesta kiinni.

Ruokalappu ei pahemmin auta suttaamista ja ruuan valumista paidan sisälle, mutta hei lapsiahan nämä on ja vaatteet saa onneksi pestyä. Sitten tuleekin se suurin mutta… mamma ei aina kestä sitä sotkun määrää. Mietin pienessä mielessäni että tämäkin asia on ohi menevä vaihe, vai onko?
On tai ei, niin meillä näkyy kotona elämisen jälki, on leivänmuruja, koirankarvoja siellä sun täällä, puuroa voi olla syöttötuolissa…mutta haittaako se?

Nämä ovat onneksi niitä syitä jotka auttavat pitämään siivoamisen motivaatiota yllä, kuka haluaa herätä aamulla niin että tiskipöytä on täynnä tiskejä, keittiön lattialla on iltainen maitolammikko ja pöytä ui puurossa, tuskin kukaan?
Vaikka tiskipöytä täyttyy päivän mittaan, niin iltaisin ja päiväuniaikaa on hyvin aikaa siivota että aamulla on jälleen hetken siistiä!
Muillakin suttaavia taaperoita?

<3:lla Liina

2 kommenttia

  1. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

    Jeeeee! Tervetuloa :)) <3

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Kiitti <3 Nähään muutaman päivän päästä! :3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *