Hae
Liina Beth

TAAPERON KANSSA RAVINTOLASSA

KYLLÄ VAI EI ?

Halusin viedä perheeni syömää ravintolaan syntymäpäiväni kunniaksi. Mietittiin tovi että mikä ravintola sopisi tällaiselle taaperoperheelle, päädyimme S-ketjun Rossoon. Päätös ei ollut vaikea kun katsoi netistä heidän lasten ruokalistoja.

Ensimmäisenä kun astuimme sisään, meidät ohjattiin pöytään joka oli ihan leikkipaikan vieressä ( tästä iso plussa ). Päätettiin J:n kanssa jo kotona mitä Oliver saa ruuaksi. Herkullisia lihapullia sekä perunamuusia. Lasten ruokalistasta kanssa iso plussa koska oli niin sanotusti paljon normaalia ruokaa eikä pelkästään ranskalaisia ja nakkeja.

Ruuat tilattuamme siirryimme hakemaan alkupalapöydästä pikkuisen salaattia ja Oliver sai sitten patonkia. Kun tämä meidän pikkuinen ei salaattia syö! 

Tähän asti kaikki meni ihan kuin strömssöössä! Mietin että ihan täydellistä ja ihanaa, että pitää tulla useamminkin ravintolaan.

Sitten vedän takaisin sanani, että olikin niin ihana…
Oliver ei onnistunut niin hyvin syömään haarukalla perunamuusia, niin olihan ne lihapullatkin levinnyt jo lattialle, syöttötuolissa valui perunamuusia. Silloin mietin että ei koskaan enää, eikä milloinkaan, olin kuolla J:n kanssa häpeään. 
Sitten tuli tarjoilija joka sanoi meille rohkaisevasti ” Ei hätää, tämänhän takia tulitte syömään että joku siivoaa teidän jälkenne ”
No joo… pitää paikkansa, mutta pyysin paperia että voisin vähän siivota pahimmat sotkut pois. 
Siinä kohtaa oma ruokani oli jo jäähtynyt. Osasin silti jotenkin tähän varautua, mutta pakko sitä on kokea uusia kokemuksia.
Kun Oliver oli ruokansa syönyt siirtyi hän leikkipaikalle leikkimään ja silloin sain syödä kylmää ruokaa, mutta oli se pihvi kumminkin herkullinen. NAMS!
Kaikinpuolin kumminkin tykästyin Rosson tapaa kohdella lapsiperhettä, saatiin ruokalappu, nokkamuki yms. Tarjoilija kävi vähän välillä kysymässä Oliverilta jotain. Näistä pienistä asioista jäi kyllä huikean hyvä fiilis! 


Tulin sellaiseen tulokseen, että kerran vuodessa ravintolaan taaperon kanssa on ok, ei useammin. En kestä sitä sutun määrää ja kun ihmiset katsoo paheksuvasti.
Millasia kokemuksia teillä on ravintolassa taaperoiden kanssa? 

<3:lla Liina
p.s kuvat otettu puhelimella. Rosso ei ole mitenkään tekemisissä postauksen kanssa.

2 kommenttia

  1. Hanna / Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen kirjoitti:

    Me ollaan käyty ihan alusta asti usein ravintolassa. Välillä on show jopa koululaisten kanssa, mutta pakkohan on opetella… Suloinen Oliver. Kerran kirjoitin Vuodatukseen jääneen tekstin huumorilla aiheesta: http://ylipyykkivuorten.vuodatus.net/lue/2015/09/lasten-kanssa-ravintolassa

  2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

    Pitäähän sitä opetella käymään ravintolassa, mutta aina se ei voi onnistua 😉 Pitää käydä lukemassa tuo postaus! 🙂
    Oliver kiittää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *