Hae
Liina Beth

NUKKUVA LAPSI VAUNUISSA KAUPAN EDESSÄ

Me suomalaiset aina vain haukutaan ääneen ja annetaan huonoa palautetta, mutta tämän haluan kertoa kaikille, koska jäi niin hyvä mieli ja en muista koska olisin saanut näin hyvää asiakaspalvelua.
Olimme vapunpäivänä Ullanlinnanmäellä viettämässä kaunista kevätpäivää (kesäpäivää) piknik-korin kera. Kun kello alkoi olemaan jo päiväuniaika lähdimme vähän kävelemään Ullanlinnan kulmille. Oliver nukahtikin melko hyvin kun alkoi jo väsymys painaa päälle. Sitten matkan varrella tuli vastaan K-Market Pietari
Mietin että mahtavaa, pääsen ostamaan Oliverille välipalaa, kun ne olivat jääneet mummilaan vaikka välipala ei ollut pakollista kun olihan meillä mukana piknik-eväät.

Siinä kaupan edessä seisoi kaksi K-Marketin työntekijää ja pitivät ovea auki asiakkaille ja olimme menossa kauppaan sisälle rattaiden kanssa ja toinen näistä työntekijöistä sanoi että voi olla vähän ahdasta mennä rattaiden kanssa, että he voivat katsoa Oliverin perään kaupan ulkopuolella. 

Mietin siinä että Oliver kumminkin nukkuu ja kaupassa ei mene kauaa kun haen vähän evästä hänelle, että mikäs siinä? 
Kävin nopeasti kaupassa ja he pitivät rattaista ja Oliverista hyvää huolta sen aikaa. 

Kiitin todella paljon tästä työntekijöitä koska kauppahan oli kyllä niin pieni että kyllä siellä johonkin olisi törmännyt ja kaikki olisi levinnyt lattialle. Voin vain kuvitella tämän tilanteen! Koska olemme Oliverin kanssa osuneet ostoskärryjen kanssa Citymarketissa huulirasvaständiin jolloin kaikki huulirasvat levisi pitkin lattioita.

Jälkeenpäin mietin että oliko typerää jättää poika rattaisiin nukkumaan ja tuntematon pitää silmällä toista, niin en nyt kenelle vain kumminkaan jättäisi, nämä olivat kumminkin kaupan työntekijöitä niin siinä ei mielestäni ollut mitään pahaa. Yksin lasta en jättäisi kaupan eteen, nukkui tai ei.

Mitäs te tekisitte tällaisessa tilanteessa? 

<3:lla Liina

4 kommenttia

 1. minttu kirjoitti:

  Tosi hienosti tarjosivat apua! Ystävällistä:) Itse jäin miettimään miten olisin toiminut. Tuntuu, että kaikkia hörhöjä niin paljon liikkeellä ettei tämä pääkaupunkiseutu mikään lintukoto ole. Näitä kuulee useinkin, että lapsia seurattu koulusta tai pyydetty autoon ym. En varmaan olisi jättänyt lasta hetkeksikään täysin tuntemattomille valvontaan. Usein sitä miettii ns.pahimman kautta.

 2. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Aivan mieletöntä palvelua kieltämättä 🙂 Mutta koska itse oon tämmönen paskahousu niin en olisi uskaltanut jättää tyttöjä ventovieraiden kanssa odottelemaan.

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  En muista koska olisin saanut näin hyvää palvelua! 🙂
  Nimenomaan, sitä miettii aina pahinta, että mitä jos joku esimerkiksi varastaisi lapsen.

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ymmärrän senkin kyllä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *