Hae
Liina Beth

HÄÄT – HÄÄMATKASUUNNITTELUA

Kuva on Floridan matkalta v. 2012

Silloin kun päätimme hääpäivän ja saimme haluamamme kirkon ja paikan alkoi häämatka käymään mielessä. Välillä lauantai-iltaisin upottauduin Tjäreborgin, Finnmatkojen ja Aurinkomatkojen nettisivuille ja unelmoin unelmien matkasta.
Silloin Oliver oli alle vuoden ikäinen ja häiden aikaa hän on 1v9kk, mietin että kahden viikon lomat ovat täysin poissuljettu koska haluan häämatkalle ilman lasta mutta 2 viikkoa on aivan liian pitkä aika olla pikkuisesta erosta. Silloin ajattelin että ehdottomasti viikon matka tarvitsee tehdä ja sen ajan pystyy olemaan erossa Oliverista.
Kuinkas kävikään kun nyt se alkaa jo olemaan melko lähellä?
Ajatustasolla on aina helppoa tai ainakin melkein ” ihan helposti pystyy viikon olemaan erossa ”
Nyt nekin ajatukset ovat jo vieraantuneet, en halua, enkä edes pysty lähtemään viikoksi matkalle ilman Oliveria ja jos koko perhe lähtee matkalle niin silloin se ei ole mielestäni häämatka.
Tähän on onneksi ratkaisu :
Me lähdemme viikonloppulomalle johonkin mukavaan kesäkaupunkiin. Päätimme että varaamme matkan vasta muutama päivä aikaisemmin lähtöä, niin että olemme kumminkin etukäteen päättäneet milloin lähdemme, mutta se on kysymysmerkki vielä että MIHIN. Vaihtoehtoja on paljon, mm. Kroatiaan Dubrovnikin kaupunkiin, Puolan Gdanskiin, Hollannin Amsterdamiin yms.
Ajankohta on vain lyötävä lukkoon että pystyy hoitamaan matkaa varten järjestelyitä, esimerkiksi se tärkein : kuka huolehtii Oliverista. 

Niin ne suunnitelmat ja haaveet muuttuu kun elää todellisuudessa eikä siellä pilvenreunalla pumpulihattarassa. 

Muita hääpostauksiani voit lukea täältä :

Hääkutsut
Mitä tapahtui häille?
Budjettihäät vai(ko)?

Missä kävitte itse häämatkalla? Olitteko jo lapsiperhe?
Minne haluaisit lähteä häämatkalle?

<3:lla Liina 
4 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Täällä menty naimisiin elokuussa 2010 ja häämatka vieläkin tekemättä. 😀

 2. Aina kirjoitti:

  Me mentiin -14 naimisiin eikä tehty mitään häämatkaa 🙂 . Meillä vähän alamäkeäkin tällä hetkellä…

 3. petra kirjoitti:

  Meillä oli pienet vihkiäiset tammikuussa 2014 silloin mentiin ihan vaan kotikaupungissa hotelliin yöksi 🙂 edelleen haaveilen hääjuhlasta koko suvun voimin ja ehkä myös matkastakin. Häämatka ei ole häämatka jos on lapset mukana mutta en tiedä halutaanko edes häämatkaa vai perhematka 🙂 niin se vanhemmuus vaan muuttaa ajatusmaailmaa 😀

 4. MäSäMutsi kirjoitti:

  Me ollaan menty naimisiin vuonna 2003 ja edelleen on matka tekemättä… 😀 Mutta ei sillä ole väliä, ollaan tehty monta ihanaa matkaa lasten kanssa ja ennen naimisiin menoa ollaan kahdestaan reissattu. Toki joka vuosi hääpäivän aikaan kyselen mieheltä häämatkan perään. 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *