Hae
Liina Beth

KUN ÄITIÄ LAISKOTTAA

Välillä on niitä päiviä kun tulette kotiin, kaikki tuntuu niin ylitsepääsemättömän raskaalta. Se ei auta asiaa, että lapsi hyvässä lykyssä vain kiukuttelee kun tullaan ulkoa sisälle. Syödään Piltti-purkkiruokaa ja ruokailun jälkeen laitetaan Teletapit pyörimään. Onko se väärin?
Se aika kun lapsi katsoo Teletappeja, juot kupin kahvia ja podet huonoa omaatuntoa siitä että välillä Teletapit ovat ainoa päivän pelastus kun laiskottaa eikä jaksaisi tehdä mitään. Kun 23 minuuttia on mennyt ja Teletapit loppuneet jaksaa taas kummasti vai jaksaako?
 Tämä kertoo omasta laiskasta päivästä, se voi esim johtua raskaasta työpäivästä tai huonoista yöunista.

Tekisi mieli lähteä vaunulenkille, mutta ei jaksaisi sitten millään. Tekisi mieli siivota, ei jaksa sitäkään. Jos antaa laiskuudelle pikkusormen niin se vie kyllä koko käden, mutta jos vain päättää että nyt lähdemme pihalle, niin kummasti mieli virkistyy ja jaksaa taas. 

Poden todella huonoa omaatuntoa tällaisista päivistä, mutta varmastikin ihan turhaan. Varmasti jokaista äitiä laiskottaa välillä, myöntää sitä tai ei.

Laiskottaako välillä?
Onko väärin käyttää apukeinoja?

<3:lla Liina

3 kommenttia

  1. MäSäMutsi kirjoitti:

    Kyllä tätäkin äitiä laiskottaa. Mutta meidän Ässä ei viihdy tv:n parissa… Mun pelastus on Teinimlnsteri. Ja onneksi se on niin mielellään pikkuveljen kanssa. 🙂

  2. Anniina / Raidoilla kirjoitti:

    Kyllä todellakin välillä laiskottaa. Meillä isommalle poitsulle muovailuvaha on semmonen juttu minkä parissa viihtyy hyvin, pienemmälle ei oikein semmosia juttuja vielä löydykään. Apukeinot on tosiaankin sallittuja! Itse oon huomannut, että vaikka kuinka laiskottais niiin jos siltikin alkaa vaikka siivoamaan yhtä keittiön pöytää niin kohta innostuu siivoomaan koko keittiön tai jopa muunkin talon! 🙂

  3. petra kirjoitti:

    Meilläkin turvaudutaan välillä löhöpäiviin, viimeksi tänään 😀 purkkiruokaankin ennen – nykyään ei purkista meinaa upota millään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *