Hae
Liina Beth

LINKATKAA BLOGEJA, KIITOS

Omistatko perhe-/lifestyleblogin? Olenko jo lukijasi?

Nyt on sen aika vuodesta jälleen kun on mahdollisuus linkata oma blogisi.

Kokoan muutamista hyvistä blogeista koosteen eli esittelen heidät omassa postauksessa, ensi viikon aikana. Tee pieni esittely itsestäsi ja blogistasi kommenttikenttään.

Olitpa sitten minulle uusi tai vanha tuttavuus niin linkkaa ihmeessä blogisi, kaipaan meinaan myös uusia blogeja lukulistalleni!

Aikaa on tämä viikko!

<3:lla Liina

22 kommenttia

 1. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Sun blogi onkin mulle uusi tuttavuus, pitää tutustua tarkemmin 🙂

  Täällä tuore 25-v äiti huhtikuussa syntyneelle tytölle. Perheessä myös avomies, 2-v beagle ja maakilppari. Tykkään valokuvata ja niiden pohjalta kirjotella tällä hetkellä lähinnä vauva-arkeen liittyviä asioita, mutta myös koti-, sisustus- sekä ruokajuttuja. Arkisia asioita jokapäiväisestä elämästä. 🙂 Postaukset valmistuu sohvalla imettäessä aina kun silmiä jaksaa pitää auki 😉

 2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Seuraatkin jo mutta linkataan silti. 🙂

  http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

  Äiti ja melukylän lapset -blogia kirjoittelee kolmekymppinen viiden lapsen äiti Terhi. Täällä on höpinöitä arjesta, lapsista, äidistä, vauva-ajasta ja elämästä yleensä. Ikuinen haaveilija joka rakastaa valokuvaamista, täytekakkujen väkertelyä ja ihania asioita. Meidän elämää sen kaikkine iloineen ja suruineen. Tervetuloa meitä seuraamaan!

 3. skribentti kirjoitti:

  Minun blogini on liikkuvaista lapsiperhe-elämää, mausteena lasten sairaudet ja omat kipuilut äitinä. Intohimona on ruoka, liikunta ja henkinen hyvinvointi. Hei meillä valvotaan- nimi juontaa juurensa poikieni vaikeisiin ensimmäisiin vuosiin. Jos blogiini hyppää mukaan, kannattaa varautua suoraan tekstiin ja rehelliseen otteeseen!

 4. Ewwa kirjoitti:

  22-vuotias tuore vaimo ja äiti 11/15 syntyneelle tytölle. Kirjottelen äitiydestä ja meidän perheen elämästä niin risuja kun ruusujakin. Hullu kenkä- ja kukkafriikki joka tykkää sisustaa, leipoa, välillä ommella ja järjestää juhlia!

  Thereisalwaysareasonto.blogspot.fi

  Kiva tämmönen! Ehkä itsekkin löytää uutta luettavaa 🙂

 5. heiduska87 // yksinhuoltaja äidiksi 2011 kirjoitti:

  http://nuorenamammaksi2011.blogspot.fi/

  Olen 29-vuotias yksinäinen yksinhuoltaja äiti Lohjalta. Mun pieneen ja vaatimattomaan
  perheeseen kuuluu myös 5-vuotias uhma poika, Leevi ja 7-vuotias Netta koira <3

 6. Ulla kirjoitti:

  Kirjoittelen blogissa meidän elämästä neljän lapsen kanssa,aika paljon on nyt postauksen raskaudesta:viidennen muru la on kesäkuussa,joten pian sukelletaan vauvojen maailmaan:)
  Kirjoittelen myös lastenvaatteita, Sisustelua, kirppistelystä, kaikesta mitä mieleen tulee. Tervetuloa kurkkimaan meidän menoa:)
  Unelmienelamista.blogspot.fi

 7. MäSäMutsi kirjoitti:

  masamutsi.blogspot.fi

  34v MäSäMutsi kirjoittelee blogia asiasta ja asian vierestä. Mukana on taapero, teini, mies ja lauma elukoita. Mukana myös kaksi kutsumatonta matkalaista eli MS-tauti ja Crohnin tauti, ne muokkaa meidän arkea monin tavoin. Eli blogissa pyörii useita aiheita. Mukana myös rakkaus käsitöihin ja ruuanlaittoon. Elämän makuinen blogi. 🙂

 8. Katarimaria kirjoitti:

  katarimaria.blogspot.com

  Oon kolmikymppinen, vielä toistaiseksi lapseton, maisterisrouva Espoosta. Kissoja, käsitöitä, ruokaa, satunnaisesti sisustusta, vaatteita ja kosmetiikkaa, useimmiten silkkaa arkista löpinää on blogini sisältö.

 9. Anonyymi kirjoitti:

  sarah-anniina.blogspot.com

  21vuotias 11kk poitsun yksinhuoltaja satakunnasta. lifestylee.. tykkään psykologiasta 🙂

 10. Anniina / Raidoilla kirjoitti:

  Raidoilla on perhelifestyleblogi, jossa kirjottelen juttuja arkisista asioista. Minulla on liikuntarajoite, joka vaikuttaa totta kai monella tapaa arkeemme. http://raidoilla.blogspot.fi/

  Sun blogi on on ihana, en oo vielä ehtinyt kaikkea lukemaan vaikka suunnitelmissa se on!

 11. Janette kirjoitti:

  http://www.yhtakuinkolme.blogspot.fi

  Kirjoitetaan miehen kanssa blogia meistä ja pienestä tyttärestämme. Tosin jonkin aikaa pääveto blogissa ollut mulla. Lifestylee ja perhejuttuja 🙂

 12. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  http://nede93.blogspot.fi/

  Blogin takana kirjoittelee parikymppinen kahden tytön äiti. Täällä pääset lukemaan vilkkaan 3 vuotiaan kolttosista, sekä 1,5 vuotiaan herkän taaperon tutustumisesta maailmaan. Blogista löydät myös uhmaikää, kasvukipuja, arjen kommelluksia sekä onnistumisia♥

 13. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  Mutsi ja Murupullat -blogia kirjoitan minä! 28vee raisiolaistunut ikiturkulainen, kera kahden vilkkaan pikkupojan ja yhden isomman rokkarinrentun. Blogissa pyörii paljon kakkuhommia, ja nyt myös häähumua. <3

  Ekologisuus ja lähituotanto on lähellä tän ekohippimutsiwannaben sydäntä for good.

  Ida

 14. Nanna kirjoitti:

  http://tellujapikkutary.blogspot.fi/

  Kotiäidin elämää-blogia kirjoittelee reilu kolmekymppinen, viimeiset kymmenen vuotta kotona ahkeroinut äiti. Mukana menossa pyörii miehen lisäksi koululainen, tuleva eskarilainen ja pian 3 vuotta täyttävä poika. Blogin aiheet tulevat suoraan elämästäni; arjen iloja, juhlaa, uhmaa, lastenvaatteita, pieniä puuhasteluja yms. mitä milloinkin sattuu päähän pätkähtämään.

 15. Hanna / Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen kirjoitti:

  Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen kertoo ajasta, jolloin on yhtä aikaa uhmaikä, murrosikä, keskimmäisen lapsen kriisi, ruuhkavuodet, lähestyvä keski-ikä ja pyykkivuoret. Aika, jolloin ei voi kuin ihmetellä sitä härdelliä, joka jokainen ilta pyörii pään ympärillä.

  Elämän parhaat vuodet, jotka antavat niin paljon ja imevät kaikki mehut. Ei enää vauvoja mutta leikki-iästä murrosikään kaikkea siitä väliltä. Huumoria, naiseutta ja arjen kauneutta. Supernaisen päiväkirjaa yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen.

  http://ylipyykkivuortenlapilasikattojen.blogspot.fi/

 16. JaninaCharlotta kirjoitti:

  http://janinacharlotta.blogspot.fi/
  23 vuotias äiti 07/2015 syntyneelle tytölle kirjoittelee lapsiperheen arjesta, elämästä ja omista haaveistaan. Ihastellaan lastenvaatteita ja sisustellaan, kohta myös uutta kotia ! Välillä pohditaan asioita syvemmin – vastapainoksi kevyttä hömppää. Pikku perheeseen kuuluu myös avopuoliso ja 3v. Amstaffi -poitsu Rocky.

 17. Hanna / skandilinjalla kirjoitti:

  Törmäsin blogiisi vasta aivan hetki sitten, kivaa lukemista – kiitos! 🙂 Olen itse aloittanut sisustuspainotteisen lifestyleblogini vuodenvaihteessa, eli aika uusi tuttavuus olen tässä kiehtovassa blogimaailmassa. Kirjoittelen blogiini mm. uuden kotimme sisustamisesta, arjen kauneudesta, tyylijutuista ja ylipäätään kaikesta minua inspiroivasta. Tyylini on skandinaavisen selkeä, ripauksella boheemia rentoutta. Lisäksi kodissamme häärii kaksi taaperoa, jotka tuovat juttuihin oman mausteensa 🙂 Blogini löytyy osoitteesta stoori.fi/skandilinjalla.

 18. Anne kirjoitti:

  Lastenhuoneenkapinaa kirjoittelee kolmikymppinen kahden pojan äiti. Blogi keskittyy niin arjen olemiseen kuin menovinkkeihinkin, lastenvaatteisiin sekä resepteihin. Tervetuloa tutustumaan! 🙂

  http://lastenhuoneenkapina.blogspot.fi

 19. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  http://ilopiikki.blogspot.fi/
  Ilopiikki-blogin takana on 30-vuotias Jenni. Mukana tarinoissa on myös 5/2015 syntynyt ihana tyttö. Blogissa ihmetellään ja ihastellaan taaperottaren kehitystä, kuvataan perheen arkea sekä pohditaan äitiyden tuomia iloja ja haasteita. Elämää kuljetaan positiivisin mielin ja poimien arkisista asioista itselle pieniä ilopiikkejä.

 20. Milja kirjoitti:

  http://millivaniliini.blogspot.fi/?m=1

  26-vuotias, huhtikuussa 2015 syntyneen pienen "Eikka" pojan äiti, kirjoittelee vauvantuoksuisesta arjesta, uuden vauvan odotuksesta ja puutaloelämästä 120 vuotta vanhassa hirsitalossa. Arkea ja mietteitä kaunistelematta ja liioittelemmata.

 21. Inka / Lapsen Askelin kirjoitti:

  http://lapsenaskelinn.blogspot.fi/

  22- vuotiaan äidin pohdiskeluja, arkea 8/15 syntyneen tytsyn kanssa ja todella sokeripitoista kokeilunhaluista leivontaa.

 22. Taru kirjoitti:

  24-vuotiaan lifestyle -bloggaajan unelmia ja niiden metsästystä. Alkavasta mallinurasta, kauneudesta ja hyvinvoinnista, treenijutuista, sillä olen personal trainer. Sekä kaikesta, mitä ikinä päähäni juolahtaa! Tervetuloa seuraamaan: http://fitnet.fi/taru

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *