Hae
Liina Beth

TERVETULOA KESÄKUU

Toukokuu taas meni niin nopeasti ettei edes ehtinyt huomaamaan ja nyt käännettiin kalenterista sivua.
Nyt alkaa vuoden paras aika, KESÄ! Kesällä sattuu ja tapahtuu kaikennäköistä
Kaipaan paljon viime kesää kun sai olla koko kesän kotona Oliverin kanssa, mutta ne on nyt menneitä aikoja, Sitä aikaa on ihana muistella, turha sitä aikaa on kaivata koska ei sitä aikaa saa takaisin vaikka kuinka haluaisi, Tänä kesänä tapahtuu paljon mitä ei ole koskaan ennen tapahtunut.
Me sanomme ”Tahdon” heinäkuun 9.päivä. Aamukammasta vähenee tikut! TJ 39 
Kesälomamme alkaa juhannuksesta ja Oliver saa olla kotona koko heinäkuun! TJ 23

Nyt kun on niin paljon odotettavaa, niin mahtaakohan loppuaika madella töissä? Kun odottaa kesälomaa ja häitä? Mitä sitten kun kesäloma on alkanut, kuluuko aika nopeasti?
Onneksi olemme lähdössä Oliverin kanssa Järvenpäähän mummilaan heti juhannuksen jälkeen joten siinä vierähtää viikko nopeasti. Eli pk-seutulaiset, nähdään silloin!! <3

Viikon päästä viikonloppuna saamme viettää pitkästä aikaa kahdenkeskeistä aikaa J:n kanssa, toivottavasti säät sallivat että pääsee korkkaamaan terassikauden. Sitäkin tulee kieltämättä odotettua.
Viime kesään verrattuna nyt tulee oltua paljon enemmän pihalla, tätä pikkupoikaa ei niin hevin helpolla sisällä pidetä! Kun saavumme töistä ja dagiksesta kotiin niin pihalle me jäädään. Nyt ulkoilukin omassa pihassa on mieluisaa kun J on laittanut hiekkalaatikon kuntoon ja rakensi aidan ettei Oliver pääse autotielle tai leikkimään portaissa. Portaissa leikkiminen on kiellettyä joten silloin se on myös Oliverin yksi lempipuuhista. 

Lähes joka päivä olemme kävelleet Oliverin kanssa leikkipuistoon, tosin hän ei viihdy siellä niin kauaa mitä omassa pihassa. Vaikka meillä ei kotona ole muutakuin hiekkalaatikko, niin tuntuu että hän viihtyy paremmin siinä kuin leikkipuiston hiekkalaatikolla. Se mikä on ykkösjuttu leikkipuistossa ja mitä ei ole kotona, on liukumäki!
Samalla kun olemme ulkona niin käymme puistossa ulkoiluttamassa Huugoa ja siellä Oliverin ei tarvitse pitää kädestä kiinni vaan saa juosta puistossa menemään. 

Tänä kesänä pidän vielä tauon golfista, mutta ensi kesänä Oliverkin on melkein 3-vuotias joten tulee varmasti käytyä vähän tutustumassa kentällä. Siitä mahdollisesti tulee Oliverin harrastus, toki jos hän ei halua niin en aio pakottaa harrastamaan golfia. 
Tällä hetkellä on pelikausi avattu kentillä ja on parhaimmillaan näin kesän alussa, kun ei ole kosteat aamut vielä täällä. 
Mitä teidän kesäkuu tuo tullessaan?
P.s Muutama postaus sitten pyysin linkkaamaan blogeja ja se postaus on työn alla. 
Blogeja linkattiin yhteensä 22 kpl, joten pieni aika menee. Malttakaa hetki!

<3:lla Liina

6 kommenttia

 1. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Mä en malta odottaa hääpostausta ♡♡ Iiik eipä enää kauaa niin sitten se päivä koittaa 🙂 Voitas hei tyyppi treffaa tässä kesän aikana!

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Hiiih :3 <3
  Ei ole ei 😀
  Pitää viestitellä, kun matkaakaan niin hirveästi ole <3

 3. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  Niin ja huikkaa, kun olette mummolassa, olisi kiva törmätä 😉

 4. Jenni / Ilopiikki kirjoitti:

  Ihana kesä teille tulossa, häät ja kaikki<3 Meidän kesäkuu täyttyy toivottavasti aurinkoisista päivistä ulkona. Paljon piknikkejä, leikkipuistoja, pyöräretkiä ja uimista. Juhannuksena piipahdamme Tallinnassa perheeni (isovanhemmat ja siskot mukaan lukien) kanssa, joten lomanpoikanenkin on tiedossa 🙂

 5. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Miten kiva :3 pieni irtiotto arjesta ja lähteä reissuun! 🙂

 6. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Me tullaan 26.6 ja lähdetään 29.6 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *