Hae
Liina Beth

PAKKO SAADA PO.P:IA

 Ehkä pitää myöntää että minulla on se aivan sama ”sairaus” jota erittäin moni äiti sairastaa, lastenvaatehamstraus.
Rakastan Polarn o. Pyretiä siitä ei pääse mihinkään. Jos menen heidän Facebook-kirppikselle niin lähes aina löydän jotain ostettavaa. Olen yrittänyt innostua muihinkin merkkeihin ja seikkaillut Facebook-kirppiksillä mutta kun aina palaan takaisin PO.Pin kirppikselle. Tämä on vain myönnettävä että tämä on se meidän THE merkki. Vielä ainakin kun saan itse valita Oliverin vaatteet niin hän pukeutuu näin. Katsotaan vuoden-parin päästä mitä hän itse haluaa.

Suurena vinkkinä, Polarn o.Pyretillä on tällä hetkellä kesäalet, paljon tuotteita -30 %-50 % alennuksella. Kävi niin että olin myynyt Oliverin pieniä/vanhoja vaatteita ja saanut kivan summan rahaa, mutta ikävästi juuri Polarn o.Pyretin Facebook-sivulla oli ilmoitus kesäalesta, jonne nämä ”tienatut” rahat sitten menivät.
Olen todella yllättynyt että kun tilasin aamulla niin paketti oli seuraavana päivänä postissa noudettavissa!
Seuraavan koon Polarn o.Pyret vaatteet, uudet ja käytetyt
Seuraava vaatekoko on 92 ja siihen saamme siirtyä aivan kohta joten on hyvä olla jemmassa kaapissa tämä koko. Löytyy meiltä myös muitakin vaatteita kuin Po.p:ia, mutta nämä on ne josta tykkään. J on jo menettänyt järkensä kun on paljon raitaa ja sitten kun niitä tippuu postilaatikkoon ehkä muutaman kerran viikossa. ” Taasko sä oot ostanut jotain?
Sitten puolustaudun… ” En ole edes pahimmasta päästä ”  ja kun myyn vanhoja vaatteita ja bongaan aleista uusia vaatteita niin ei välttämättä tarvitse maksaa kuin muutama kymppi kahdeksasta vaatekappaleesta, on aika hyvä diili, eikö niin? 
En olisi vuosi sitten koskaan kuvitellut olevani tässä tilanteessa, koska silloin minua hirvitti kuinka kalliita vaatteita Po.p:illa oli, mutta merkkivaatteissa säilyy jälleenmyyntiarvokin hyvänä. Se on yksi puolustautumiskeino jota selitän J:lle. Joku samanlainen raita-addikti ostaa käytettynä paidan jonka itsekin olisin ostanut käytettynä mutta silloin ei ollut tarjolla.
Mikä on teidän lempimerkki?

<3:lla Liina
P.s En hyödy linkkien klikkaamisesta, eikä tämä ole yhteistyö 🙂

9 kommenttia

 1. LauraCaarina kirjoitti:

  Onko nuo ötökkä-pökät niin kuin leggingsit? Kivat! 🙂 vauvavuotena meillä oli hurjasti Me&i:ta, nykyään vähemmän kun näin isolle on jo vaikea löytää hyväkuntoista, käytettyä ja järkihintaan. Uusia ostan kuitenkin vähemmän. Mutta nykyisin tykkään myös erityisen paljon POMPdeLUXista ja NOSHista. 🙂

 2. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Hih siellä on paljon raitaa 😀 Mutta noi on kyllä kivoja, meiltä löytyy joitain kappaleita kyseistä merkkiä mutta ei raita kuosia niinkään. Outoa jopa. Onkohan alet vielä voimassa, voisin käydä vilkasee ?

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Noi ötökkähousut on kuin legginsit 🙂 Po.pin leggarit on kyllä laadultaan kaikista paras, mitä nyt muiltakin merkeiltä ollut leggareita 🙂
  Pompin vaatteet ovat myös ihania, Nosh ei ole niinkään tuttu täällä, joskus niitä kyllä tullut katseltua 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Eikä tässä vielä kaikki raidat :'D
  Käy ihmeessä kurkkaamassa jos vaikka olisi hyviä aleja vielä! Mielestäni alennukset ovat voimassa vielä jonkin aikaa 🙂

 5. Inka / Lapsen Askelin kirjoitti:

  Täällä fanitetaan Pompdeluxia ja Papua! 🙂 Vimmalla ja Noshilla on kans ihania kuoseja mutta jotenki Popilta tulee harvoin löydettyä mitään kivaa… Monesti niiden liikkeessä vieraillessa hypistelen niitä vaatteita ja suunnittelen "jos ikinä saan pojan ni sille hankin tälläsen" 😀

 6. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Ootpa tehny hyvät alelöydöt! Vaatteiden osto on aina pakko perustella miehelle ja merkkivaatteissa tosiaan toi on hyvä että voi saada jopa saman hinnan takas 😉 Mulla ei vielä oo mitään tiettyä lempparia, mut eiköhän sellanen muodostu kohta. Musta monet ruotsalaiset merkit on ihania ja uusimpana löysin Little one apparelin 🙂

 7. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ehkä jos olisikin tyttö niin ei nämä silloin miellyttäisi, mutta jotenkin poikien vaatetarjonta on niin nihkeää. Jos olisi tyttö löytyisi kaikkea supersöpöä 😀

 8. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Ruotsalaisilla on todella paljon hyviä merkkejä, ruotsalaiset ovat monissa asioissa parempia kuin me suomalaiset :'D

 9. Klara kirjoitti:

  Meijän tyttöjen kaapista löytyy Lindexiä, Gugguuta, Papua ja Kappahlia. Ja tietty jotain hajamerkkejä. Popista tykkäsin kun Lumi oli pieni, ja vieläkin yllä tsekkaan aina välillä niitten tarjonnan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *