Hae
Liina Beth

BABIATORS, LASTEN MUODIKKAAT AURINKOLASIT

Postaus toteutettu yhteistyössä bebes.fi
Miksi lasten laadukkaat aurinkolasit ovat yleensä rumia? 
Babiatorsien laatu yllätti äidin ja myös Oliverin. Näitä aurinkolaseja on myös mukava taivutella ja ne eivät mene miksikään. Onneksi on keksitty Babiatorsit!
Babiators aurinkolasit eivät kuitenkaan ole uusi tuttavuus meidän perheelle vaan sattui käymään muutama viikko sitten niin kun Oliver oli isänsä ja kummisetänsä kanssa veneilemässä niin Babiatorsit lensi Kokemäenjokeen. Tässä kohtaan jos lasit olisivat olleet alle vuoden vanhat ja rekisteröity Babiatorsien nettisivuilla niin olisimme saaneet uudet, vain toimituskulujen hinnalla. Mutta kumpikaan näistä ei pitänyt meidän kohdalla paikkansa, lasit oli vähän reilun vuoden vanhat sekä niitä emme olleet rekisteröineet.
Vaikka Babiators-aurinkolasit eivät olleet uusi tuttavuus, niin uusi tuttavuus oli heidän lisätarvikepakkaus, joka sisältää kuminauhan, säilytyspussin sekä puhdistusliinan. Tämä lisätarvikepakkaus maksaa 14,95€ , joka ei ole mielestäni suuri summa siihen että kuminauha on tehty juuri näille aurinkolaseille.
Kuminauha oli erittäin pehmeä ja istui hyvin päähän, näin lapsi ei revittyä niitä niin hyvin pois päästään tai että Babiatorsit pysyvät pienemmällä lapsella päässä.

Bebes-verkkokaupalla on myös kivijalkaliike Helsingin Kampissa 3.kerroksessa. Verkkokaupassa on sama valikoima kuin heidän liikkeessään.

Liike on hyvin kotoisa josta löydät sohvan, johon voi esimerkiksi jäädä imettämään ja jos mieltä askarruttaa voit kääntyä henkilökunnan puoleen. 
Bebesin yrittäjä on synnytysvalmentaja ja he järjestevät myös infotilaisuuksia. Bebes-yritys tarjoaa myös internetissä Bebes-infosivuston joka tuli tutuksi kun odotin Oliveria. 
Sivulta löydät paljon hyödyllistä tietoa, niin odottajan liikunnasta kuin hypnosynnytyksestä. Ehdottomasti kannattaa käydä kurkkaamassa!

Bebes-yritys tarjoaa muodikkaita odotusajan vaatteita, imetysvaatteita, juhlavaatteita odottaville, vauvan ja keskosen vaatteita jotka ovat laadukkaita ja ekologisia, lastentarvikkeita sekä luonnonkosmetiikkaa. Toki tärkeintä unohtamatta, löydät myös heidän valikoimasta Babiators aurinkolaseja 0-7v, klassikkoja sekä polarisoituja. Nyt myös uutuutena löydät Babiators-aurinkolaseja vanhemmille lapsille, meinaa 7-14-vuotiaille. Värivalikoima on hyvin laaja, josta varmasti löytyy jokaiselle mieluisat aurinkolasit.

Tärkein osio tietenkin Babiatorsien ostossa on että ne kannattaa ehdottomasti rekisteröidä, koska jos lasit hukkuvat, esimerkiksi Kokemäenjokeen, niin kuin tuolla ylempänä lukee.
Rekisteröintiin meni muutama minuutti ja sen ajan kannattaa käyttää siihen. Tarvitset vain Babiators-aurinkolasien myyntikotelon josta otat koodin. Et tarvitse kuitteja tai muutakaan. Joten se on hyvin vaivatonta ja helppoa.

Kun lasit ovat rekisteröity, sain sähköpostiin vahvistuksen sekä rekisteröintikoodin jota sitten käyttää jos näille laseille tulee käymään samanlain kuin entisille Babiatorseille. Tietenkin toivon ettei niin tule käymään, mutta koskaan ei voi tietää mitä taapero-Oliver päättää tehdä.
Babiatorsit ja tarvikepakkaus saatu
En hyödy linkkien klikkaamisesta!

Onko Babiatorsit tutut?
Onko Bebes.fi-verkkokauppa tai kivijalkamyymälä tuttu?

<3:lla Liina

Yksi kommentti

  1. skribentti kirjoitti:

    Tosi makeet lasit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *