Hae
Liina Beth

HÄÄJUOMAT TALLINNASTA LAPSEN KANSSA?

Tänään on viikko enää meidän häihin <3

Olimme alunperin sopineet että J saa hommata juomat Bestmanien kanssa mutta viikonloput alkoivat käymään vähiin, koska yhtenä vkl oli J:n polttarit ja sitten loput hän olikin töissä. Lupasin ottaa ohjat käteen ja käydään Oliverin kanssa hakemassa hääjuomat. Olimme kesäloman kunniaksi lähdössä Järvenpäähän josta on helppo lähteä Helsinkiin, eikä tarvitse murehtia kovin aikaisesta herätyksestä. 
Viking Line Gabriella tarjoaa nyt kesän ajan reilun 6 h risteilyn Tallinnaan, eikä ole maihinnousua.  Matkan hintakaan ei ollut päätä huimaava, autokin maksoi vain 10 €!
Tämä sopi meille paremmin kuin hyvin, koska päivä Tallinnassa – reissut ovat raskaita lapselle niinkuin vanhemmalle, tämä myös oli tällainen pikainen irtiotto-arjesta!
Otin koko matkan mukavana kesälomareissuna ja siinä sivussa sitten ostettiin juomat Viking Linen Pre-Orderista ja autohan tosiaan oli parkissa ( eli kaikista helpoin tapa hakea juotavaa, Helsingissä auto sisään ja se ajetaan vasta Helsingissä ulos, tilataan juomat joko ennakkoon kotona tai laivalla ja ne tuodaan autolle josta ne pakataan autoon, tosi simppeliä! )
Oli erittäin mukavaa leikkiä Oliverin kanssa laivan leikkipaikoilla ja lapsille suunnattua ohjelmaa oli todella paljon. Huomasi että Oliver viihtyi erittäin hyvin laivalla leikkien ja syöden. 
Miksi tällaista reissua ei voisi ottaa tällaisena kesälomareissuna? 
Tietysti varmaan löytyy niitä kukkahattuäitejä jotka kauhistelevat mutta kaikilla oli mukavaa ja se on tärkeintä!

Jos totta puhutaan niin emme olleet täysin kahdestaan vaan äitini miesystävä oli meidän mukanamme. 
Viikko pitäisi pysyä rauhallisena ja nauttia viimeisestä viikosta neitinä! <3
Kuuluuko miehen hoitaa viinahakureissut?
Vai voiko ne hoitaa näin? 

<3:lla Liina

4 kommenttia

 1. Chardonnay kirjoitti:

  Voi kun asuisikin lähempänä Helsinkiä! Olisi kivaa käydä lasten kanssa ihan Tallinnassa vaikka useamminkin kuin kerran vuodessa :/ Kiva reissu ollu teillä!

 2. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Käyhän se viinanhaku noinkin 😉 se vasta olis ollu hauska näky,jos olisit roudannu ne lapsen kanssa yksin ulos laivasta 😀 toi pre-order suoraan autolle on tosi kätevä, mekin tehtiin viimeks niin.

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Totta, tuo olisikin ollut hauska näky :'D
  Vaikka pre-orderissa maksavat pikkuisen enemmän, mutta määrät ovat niin pienet niin tuo on paljon järkevämpää, säästää aikaa ja vaivaa 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Harmikseni äitini muutti juuri kuun vaihteessa pois Järvenpäästä että Poristakin on n. 240 km Helsinkiin. 🙁
  Tuollainen pikaristeily oli todella kiva lapsellekin, kun oli niin paljon ohjelmaa ja meni n. 6 h 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *