Hae
Liina Beth

HÄÄT – STRESSIÄ PUKKAA

Luulin oikeasti että selviäisin ilman stressiä näistä häistä, mutta olin hyvin naiivi kun niin luulin. Nyt stressaa niin paljon etten saa mitään tehdyksi. Silloin pystyy jotain alkaa tekemään kun joku on potkinut vähän selkään ja sanoo mitä pitää tehdä. Pää on yksinkertaisesti tyhjä.

Mitä tehdä että saisi jälleen asioita tehdyksi? Tuntuu että mitä lähemmäs mennään The päivää niin To Do – lista vain kasvaa. Jos selviin tästä hengissä niin selviän ihan mistä vain!

Oliver pitää mamman niin kiireisenä päivät että on aikaa tehdä ja miettiä hääjuttuja hänen päiväuniensa aikaa ja illalla kun hän on mennyt nukkumaan. Onneksi on kesäloma, en halua tietää millaista tämä olisi jos olisin vielä töissä!
Hääviinit kyllä houkuttaa iltaisin mutta niihin ei olla sorruttu, nyt ymmärrän kaikkia stressaajia ja niitä jotka ajattelevat että olisipa häät jo ohi. Sellainen ajatus minullakin on, kunhan nämä olisivat jo ohi tai oikeastaan odotan että kävelen isäni kanssa alttarille ja toivon että stressi laukeaa silloin viimeistään.

On tämä häiden suunnittelu ollut ihanaa ja erilaista mutta asioita on niin paljon mitä pitää ottaa huomioon mitä ei edes ole osannut ajatella.
Tänään tuli mieleen että hei sinne tarvitsee myös hankkia alkoholitonta juotavaa, hyvä minä! 

Mutta eiköhän tämä tästä!
Onko hääjärjestelyt stressannut ja kuinka paljon?

Mukavaa viikkoa kaikille! 🙂
<3:lla Liina

3 kommenttia

  1. Teresa Sjönberg kirjoitti:

    Hih! Kyllä häitä pitää stressata , että tietää tehneensä. Ota To Do -lista hoitoon yksi homma kerrallaan, tärkein ensin. Se niskasta ottaminen ja hommiin ryhtyminen on kyllä vaikeinta! Tsenppiä! Kyl se siitä!

  2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Hih tuo stressi kuuluu niin asiaan, mutta muista hääpäivänä vain nauttia ja jätä stressaaminen muille.♥

  3. Nanna kirjoitti:

    Häät ilman stressiä on hyvä tavoite, mutta eiköhän kaikki morsiamet ole kuitenkin stressanneet. Onhan kyse yhdestä elämän suurimmasta päivästä! Vaikka jotain unohtuisikin, muista kuitenkin nauttia hääpäivästä ja unohtaa stressi. Meilläkin sattui juuri ennen vihkimistä jos jonkinlaista, mutta huumorilla suhtautuen päivästä tuli onnistunut ja ikimuistoinen 🙂 Tsemppiä, kyllä se siitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *