Hae
Liina Beth

ÄIDITKIN JUHLII JOSKUS

Välillä on aikoja kun tarvitsee laittaa vaihde vapaalle ja antaa vain mennä. Oliver on isänsä hyvässä hoidossa tai sitten isovanhemmillaan yökylässä.
Illat alkaa kuntoon laitolla ja viinilasi täynnä viiniä, NYT MENNÄÄN eikä meinata, illat päättyy kuorsaamiseen omassa sängyssä oman kullan vieressä. Aamulla taas muistaa kuinka hauskaa oli ja sen tuntee myös olossaan, mutta se on pieni sivuseikka vai onko?
Aina sanon etten kyllä seuraavaan puoleen vuoteen lähde mihinkään tai juo alkoholia.
Miksei äiditkin saisi pitää hauskaa ja viettää ystäviensä kanssa aikaa ilman että sitä kummastellaan?
Kummasti se yksi vapaa-ilta piristää, että taas jaksaa pyörittää arkea. Aina ei silti tarvitse juoda päätä täyteen, vaan ihan muutamakin lasillinen viiniä rentouttaa ja tekee ihmeitä.

Tarkoittaako se sitä että on äiti ettei saa enää käydä baarissa tai juoda alkoholia? – Ei ainakaan omasta mielestä. Nyt pitää nauttia niistä hetkistä mitä elämä tarjoaa. Se on eri asia jos käy joka viikonloppu viihteellä ja lapsi on aina hoidossa. Meillä on ollut n. kerran kuukaudessa yhteinen vapaa-ilta ja silloin tehdään yhdessä jotain tai sitten tehdään ystävien kanssa yhdessä jotain ( pelaillaan lautapelejä, kokkaillaan yms ).

En kaipaa ollenkaan aikaa ennen Oliveria että joka viikonloppu mennään baareihin ja lähes joka viikonloppu päätyi krapulaan. 
On silti niin ihanaa herätä sunnuntai aamulla kun Oliver kömpii meidän väliin ja tulee halailemaan ja pusuttelemaan.

Juhlitko joskus vaikka olet äiti? Onko se paha asia mielestäsi jos äidit juhlii joskus?

<3:lla Liina
P.s Odottelen valokuvaajalta ja muilta kuvia häistä, 
sen jälkeen tulee paljon odotettu hääpostaus!

7 kommenttia

 1. Inka / Lapsen Askelin kirjoitti:

  Juhlin ja mielestäni siinä ei ole mitää pahaa! Lapsi on yleensä isänsä kanssa ja mennyt jo nukkumaan kun lähden joten ei edes tiedä että äiti on missään. Toisaalta kun asutaan ihan keskellä keskustaa ja lähin baari löytyy alakerrasta silloin tällöin se yhdelle viinilasille lähteminen on niin helppoa 😀

 2. Jenni Huhtimäki kirjoitti:

  Ehdottomasti äidilläkin on oikeus juhlia ja ottaa vapaata, oli se sitten pää täyteen pämppäämistä tai vaikka kävely metsässä yksikseen. Äitien vapaita syyllistetään paljon rankemmin kuin isien! Aina isiä pidetään lapsille vähemmän tärkeinä 🙁 Jotkut tarvii useammin vapaata, jotkut tosi harvoin. Ei oo väärää eikä oikeaa määrää. Kuitenkin joka viikonloppu hoitoon laittaminen ryyppäämisen takia on turhaa ja lapselle epäreilua.

 3. Nea / In the little cottage kirjoitti:

  Ehdottomasti saa ja pitää juhlia, jos se itseä piristää! Mä olin eilen ekaa kertaa pidemmän aikaa pois kotoa (Matun synttärit!) ja ai että teki hyvää naureskella ja pitää hauskaa "vapaana" 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Hih, aika hauskaa että baari on juuri sopivasti alakerrassa 😉

 5. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Tietty on se että me ihmiset arvostetaan eri asioita, niin kuin tuossa kirjoitit että toinen haluaa vetää pään täyteen ja toiselle riittää lenkkeily metsässä yksin 🙂
  Onneksi meitä on moneen junaan!

 6. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Oi ihanaa, katsoinkin Instagramista kuvia <3
  Harmi etten itse päässyt paikalle, kun Oliverilla oli vauvarokko tällä viikolla 🙁

  Mutta ihanasti sellainen piristää!

 7. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Ihan ehdottomasti vanhemmat saavat joskus ottaa vapaa-aikaa! Meillä se on niin että kuukauden/kahden välein tai sillain jos on jokin oikeesti tärkee meno niin laitetaan tytöt anopille mutta kerran kuussa käydään viihteellä erikseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *