Hae
Liina Beth

MATKA NAANTALIIN

Kun oli vielä viikko kesälomaa jäljellä mietittiin että mitä sitä keksisi tekemistä koko perheen kesken, koko lomaa ei ole mukava vain viettää kotona. Osa syy tähän oli se että Oliver oli joutunut kestämään viimeiset päivät ennen häitä kamalan stressin. Olihan se upeaa lähtee koko perhe reissun päälle ja kirsikan kakun päälle, varasimme hotellihuoneen Kultaranta resortsilta. 
Sunnuntaina sovimme että maanantaina lähdetään ja tiistaina tullaan takaisin kotiin. Olin niin intoa piukassa kun saimme varattua mini suite huoneen, melkoisen edulliseen hintaan. Sunnuntaina kävin monta kertaa katsomassa huoneen kuvia ja vain ihailin niitä.

Maanantaina lähdimme ajelemaan kohti Naantalia ja Muumimaailmaa. Oliverille riitti näkemistä ja ihmettelemistä. Viime vuonna meinasimme lähteä Muumimaailmaan, mutta onneksi emme lähteneet 9 kk vauvan kanssa, nyt kun Oliver on reilun 1v9kk niin se ilo ja riemu. Kun muumit saapuivat muumitalon eteen niin ei häntä pois meinannut saada. Oliver olisi vain halunnut halia muumeja. 

Muumitalossa oli paljon leikittävää, paljon sai perässä juosta kun ei Oliver meinannut pysyä edes housuissaan. 
Ruokailussa on mielestäni parannettavaa, ruokailimme Mamman keittiössä buffetissa ja tarjolla oli melkoisen perus lounas, lihapullia, perunamuusia yms, maultaan ruoka ei ollut kovinkaan kummoista. Järkevämpää se silti oli perheenä mennä buffettiin ja maksaa 15,90 € / aikuinen kuin yhdestä pienestä pizzapalasta 7 €. 
Mielestäni ehkä koko reissun kohokohta oli kun saavuimme Naantalin Kultaranta Resortsille, voi vitsit mikä upea golfkenttä! 

Respassa he pahoittelivat että olivat tuplabookanneet hotellihuoneen, elämäni romuttui ennen kuin kuulin edes loppuun, he tarjoavat isomman ja paremman huoneen tilalle! 
Paikka oli upea ja niin oli hotellihuonekin tai varmaan sen kokoista kutsutaan huoneistoksi, oli jääkaappi, tiskikone, liesi, mikro, tv, ruokailuryhmä, pesukone, sauna ja iso alkovi jossa oli 120 cm leveä sänky yms. Siellä olisin voinut viettää aikaa vaikka koko viikon!
Yleensä hyvä aamiainen kruunaa hotelliyön jonka on saanut nukkua erittäin hyvissä sängyissä. Ensimmäisenä tule shokkina kun tarjoilija sanoi että täällä tuodaan aamiainen pöytään, mutta oli niin iso aamiaislautanen täynnä kaikkea mitä sitä noutopöydästäkin olisi ottanut. Hauskaa oli kun Oliver sai myös oman lautasen, joka oli ihan samanlainen kuin meillä aikuisilla. Heh!

Kertakaikkiaan oli kyllä todella upea paikka, jonne varmasti ”eksyn” uudestaan! Ensi kerralla käyn kyllä pelaamassa kierroksen 😉 Suosittelen kyllä paikkaa jokaiselle joka matkustaa Naantaliin, perheen kanssa tai aikuisten kesken.
 Postausta ei olla toteutettu yhteistyössä.

Kotimatkalla kieppasimme Kauppakeskus Myllyn kautta, Polarn O.Pyretissä ostelemassa alevaatteita!
Extempore reissuja voi myös tehdä perheenä! 
Aina ei tarvitse kauheasti suunnitella etukäteen. ( Ulkomaan reissut tietenkin eri asia )

Oletteko käyneet muumimaailmassa? Tykkäsitkö?

3 kommenttia

  1. Elsa Pihlström kirjoitti:

    En oo käynyt, mutta joskus kun tytöt on isompia, niin voisi käydäkin 😉

  2. Nadja Laitinen kirjoitti:

    Tosi ihana paikka! Ennen muumien saarta kaunis Naantalin vanhakaupunki,merenranta veneineen ja rantaravintoloineen.

  3. petra kirjoitti:

    Vau mitä palvelua hotelilla! 🙂 saas nähdä milloin meidän perhe eksyy muunimaailmaan, ehkä ens kesänä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *