Hae
Liina Beth

SYÖTÄVÄN SULOINEN IMETYSKORU BYPINJA ( sis. alennuskoodi )

Nämä By Pinjan korut ovat nousseet blogimaailmassa sekä äitien keskuudessa suosioon, enkä yhtään ihmettele!
Olihan tämä todella kaunis. Värivalikoima on hyvin laaja, josta olikin hyvin vaikea valita suosikkinsa mutta päädyin kumminkin ajattomaan Grey Pastels– koruun. Kun sain korun itselleni hypistelin sitä ja Oliver halusi myös laittaa korun kaulalle ja ihailla itseään peilistä.

By Pinja on yhden äidin ja piene pojan yritys ja korut valmistetaan käsityönä jossa on laadukas ja kestävä satiininauha jonka lukko aukeaa jos vetää liikaa. Joten imetyksen aikana äidin ei tarvitse pelätä että sattuisi kaulaan jos vauva kiskaisee lujaa.
Korut ovat BPA vapaasta silikonista tehty ja vaikka näitä myydään imetyskoruina, joista vauvan on hyvä ottaa kiinni ja leikkiä sen silikonihelmien kanssa niin näitä koruja voi ehdottomasti käyttää vaikkei imettäisikään. Korut kestävät myös pureskelun kun vauva tekee hampaita. 
Ulkonäöllisesti nämä korut miellyttävät kyllä silmääni ja olen näitä pitkään ihaillut muilla äideillä ja nyt saan ihailla korua itselläni. Koru on hyvin ajaton ja sopiikin useamman vaatteen kanssa. Olen myös huomannut että kun vähänkin stressaa niin veulaan sormillani helmiä. Heh, ei kai sekään väärin ole! Nyt viikonlopun ajan 29.7-31.7.2016 tarjoamme By Pinjan kanssa 
– 10 % koodilla OLIVER
Ei muutakuin shoppailemaan! 
Mitä mieltä olet korusta? Oletko kuullut By Pinjasta ennen? 🙂

5 kommenttia

 1. Mira-Marie/ MiruMaru kirjoitti:

  Ihana koru. Olen myös tykästynyt suuresti. Ja valikoimassa on todella herkullisia värejä tarjolla. Todella kaunis.

 2. Nina Klemetti kirjoitti:

  Oon myös ihaillut näitä koruja koko raskausajan! Pakko varmaan hommata kun esikoinen syntyy! 🙂

 3. Nea- Kädenjälkiä Sydämessä kirjoitti:

  Mä tykkään näistä tosi kovaa! Ihana sinä ?

 4. Matu / 10 plussan äiti kirjoitti:

  Nää on kyllä niin ihania! ?

 5. skribentti kirjoitti:

  Kauniita koruja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *