Hae
Liina Beth

HÄÄVINKKEJÄ JA HÄÄKUVAMME

Vietimme meidän häitämme 9.7.2016, siihen matkaan sisältyi tappeluita, kyyneleitä, stressiä, häiden perumista ja kaikkea muutakin siltä väliltä. Vielä muutama päivä ennen häitämme mietin että mitä järkeä tässä on? Kauhea stressi ja kaikki asiat painavat päälle. Päivä häiden jälkeen tulin siihen lopputulokseen, että kaikki, KAIKKI, oli todellakin sen arvoista!
Olen vieläkin niin onnellinen tuosta päivästä että haluaisin kokea sen vielä uudestaan! <3
Tuleville morsiamille annan muutaman vinkin. 
Juhlissa kaikki onnistuuainakin melkein ja menee omalla painollaanJaa tehtäviä muille, älä haali kaikkia itsellesitämä oli itselläni ongelma kun olisin halunnut tehdä kaiken mutta… lopulta jaoin tehtäviä muille.
 Yritä mennä ajoissa nukkumaan ennen häitäheh, helpompi sanottu kuin tehty, tiedän. Olin itse vielä klo 03:00 hereillä kun uni ei vain tullut. Lapselliset paritantakaa pienen lapsen olla ns vapaana kirkossa, oli hauska ohjelmanumero kun Oliver 1v9kk kävi välillä alttarilla.
Nauti viimeisestä viikosta neitinä. 
Älä stressaa säätä, meilläkin näytti vielä edeltävänä päivä sadetta hääpäivälle, ei tullut tipan tippaa koko päivänä. Sää stressaa hääkuvien takia? Me olimme suunnitelleet varmuuden vuoksi hääkuvat värikkäissä saappaissa rannalla ( sateenvarjon kera ). Tämä kannattaa myös suunnitella ihan vain että ” mitä jos sataa ? ”

Virallisia hääkuvia :
( tässä on vain osa )

 

Tämä on niiiiin minun lemppari <3

Siinä asiassa säästimme ettei meillä ollut dokumentaarista hääkuvausta, mutta se ei kyllä haitannut kun saimme Hellan ja viinilasin välissä – bloggaajan Johannan kuvaamaan meidän aivan ihastuttavan ihanat hääkuvat!

Mitä vinkkejä sinulla on antaa tuleville morsiamille?
Mikä on sinun lempparisi meidän virallisista hääkuvista?

3 kommenttia

 1. Anonyymi kirjoitti:

  Ihana puku, mistä toi on?

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Kiitos! 🙂
  Morsiuspuku oli todellinen löytö, se löytyi Porin Häämessuilta tammikuussa ja voisi sanoa ettei ollut todellakaan pahan hintainen! 🙂

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Muistatko minkä nimisestä liikkeestä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *