Hae
Liina Beth

MITÄ JOS? MITÄ JOS?

Joskus tulee mietittyä asioita vähän syvemmältä. Että mitä jos meillä ei olisi Oliveria? Millaista elämä olisi? Mitä jos olisimme vain me kaksi ja koira? Vai olisiko meillä koiraakaan? Olisimmeko yhdessä jos ei olisi lasta? Olisimmeko onnellisia vain kahdestaan?
Mitä jos asuisi pääkaupunkiseudulla? Olisiko elämä parempaa? Mitä jos ei olisi Huugo koiraa? Pelkäisikö Oliver koiria jos ei olisi omaa koiraa? 
Mitä jos olisi nuorempana tajunnut lähteä opiskelemaan enemmän? Olisiko minulla työpaikkaa? Tienaisinko tällä hetkellä enemmän? 
Tällaisia pieniä tyhmiä kysymyksiä tulee välillä kierrätettyä mielessä. Olen silti tullut siihen tulokseen etten osaa oikeastaan ajatella elämää ilman Oliveria, en kaipaa sitä aikaa kun olimme kahdestaan, aina kun oli maanantai, odotettiin jo viikonloppua ja suunniteltiin bileitä. Heh, elämässä ei ollut muuta sisältöä. 
Jos olisi tajunnut lähteä opiskelemaan, olisi joutunut kärvistelemään opintotukien varassa vielä useamman vuoden, mutta tällä hetkellä varmaan tienaisi paremmin. Mutta koskaan ei ole liian myöhää opiskella! Aion hakea monimuotolinjalle nyt syksyn yhteishaussa.

Olen onnellinen siitä mitä minulla on tällä hetkellä, aivan ihana ja rakas lapsi, rakastava aviopuoliso ja ihana koira. En periaatteessa edes halua miettiä millaista elämäni olisi ilman heitä. <3
Mietitkö itse ” mitä jos… ? ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *