Hae
Liina Beth

VINKKEJÄ TULEVILLE AVIOMIEHILLE

Kun on sanottu ”Tahdon” elämäsi toki ei päättynyt siihen hetkeen vaan äitisi luovuttaa holhoamisen aviopuolisollesi eli vaimollesi. On turha soittaa äidille ja pyytää apua, käänny vaimosi puoleen.
Ole siis varuillasi, mitä odottaa.

Ehkä et ole ottanut vaimoasi ennen tosissasi mutta nykyään se kannattaa tai voit joutua nukkumaan sohvalla tai pahimmassa tapauksessa tähtitaivaan alla.
Kehu vaimoasi usein tai sinua voi odottaa kiukutteleva hirviö. Jos kuulet vaimosi joskus sanovan ”Olen niin lihonnut” tai ”Olen niin lihava”, älä myönnä vaan sano ” näytät kauniilta, etkä näytä lihavalta ”, näin pelastat itsesi suurelta riidalta.

Sinun rahasi on myös vaimon rahat, muista jos vaimo haluaa uuden laukun niin se on ostettava.
Älä ikinä unohda vaimosi syntymäpäivää, nimipäivää tai saatikka hääpäivää. Laita vaikka muistutus puhelimeen, mutta onneksi nykyään myös Facebook auttaa sinua muistamaan asioita.
Muista myös yllättää vaimosi kukkasilla, vaikka saatkin tenttauksen kaupan päälle ” Mitä nyt on tapahtunut, kun kukkia mulle tuot? ” Siitä huolimatta tuo niitä kukkia, vaikka ne sinulle olisikin pelkkää ruohoa. Heh, ruohoa! 

Lähteminen, se kestää aina. Se ei muutu vaikka kuinka raivoaisit. Eli ei kannata raivota ellei halua kuunnella kiukuttelua loppu päivää tai jopa loppuviikkoa. Älä moiti meikkaamista, vaimosi ei meikkaa muita miehiä varten vaan itseään ja juurikin Sinua varten!

Kaikesta huolimatta, sinua odottaa kotona ihana ja rakastava vaimo, joka huolehtii että sinulla on puhtaat vaatteet huomiseksi, siivoaa ja tekee ruokaa. Niinkuin äitisi teki ennen, älä siis soita äidillesi ja pyydä häntä silittämään vaatteitasi, näissä asioissa voit kääntyä vaimosi puoleen. Vaimosi auttaa sinua kaikessa kunhan olet toiminut oikein. Hän voi jopa hyvällä tuurilla käydä ostamassa kaupasta bisseä.

Tosiasiassa näytä vaimollesi että rakastat häntä ja muista oikeasti kehua silloin tällöin. Auta vaimoasi kun hän sitä haluaa, vaikkei sitä osaisikaan pyytää, jaksa olla kiinnostunut, kuuntele, tarjoa tukea ja turvaa tarvittaessa! <3

3 kommenttia

  1. Janette / YHTÄ KUIN KOLME kirjoitti:

    Kosintaa odotellessa.. =D

  2. Meri/ Äidin sanoin kirjoitti:

    Haha olipa hauska, päteekö tää myös avomiehelle ennen naimisiinmenoa?!;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *