Hae
Liina Beth

SATUMAINEN SYYSKUU

Syyskuu alkoi jo torstaina ja tuleva syksy toi tullessaan perheeseen jotain uutta. Olimme pitkään katselleet uutta autoa perheelle, mutta kun budjetti on X summa ja iso määrä kriteereitä, niin totta puhuen katsoimme autoja yli puoli vuotta, kävimme kokeilemassa muutamaa autoa. Mikään ei ollut hyvä, väri ei miellyttänyt, liikaa ajettu, liian vanha. Punaista autoa en ikinä halua omistaa, vaikka auto olisi muuten täydellinen, niin se jää kyllä ostamatta jos se on punainen. Vaativako?

Päädyimme edellisestä pikkuautosta, pikkuisen isompaan farmariin. J halusi pikkuisen isomman auton, koska oli kyllästynyt survomaan pikkuautoon matkasängyn, rattaat, koiran ja istuimessa matkustavan Oliverin. Kyllä nuo kaikki sinne autoon mahtui, mutta sai unohtaa reissun päällä shoppailun. Itselleni olisi riittänyt melkein mopoauton kokoinen pikkuauto, siinä vaiheessa en vain mieti että miten kaikki mahtuu.

Instagram-seuraajat ovat jo ehkä huomanneet kuvan uudesta autosta.

Odotankin innolla syyskuun loppua kun maisema alkaa muuttumaan kauniin oranssiksi. Silloin tekee mieli viettää vielä mahdollisimman paljon aikaa pihalla ja pieni sadekaan ei haittaa. Luin jossain kohtaan uutisista että syyskuu olisikin vielä hyvin lämmin, tiedä nyt silti näistä.
Syyskuun lopussa voi käydä jo sienimetsässä etsimässä suppilovahveroita. Tänä vuonna mennään jo  koko perheen kanssa kun Oliver tykkää olla metsässä ja siellähän on erittäin kiva juosta ja välillä maistella puolukoita.

Luulen että syyskuu menee erittäin nopeasti ( niinkuin elokuukin meni ). Koska reilun 1 kk päästä Oliver täyttää 2 vuotta ja pitää alkaa suunnittelemaan 2-vuotissyntymäpäiviä. Niitä en ole vielä yhtään ehtinyt miettiä mutta onhan siihen vielä aikaa.

Myös syyskuun 19. alkaa hyvin odotettu ohjelma Liviltä, Toisenlaiset äidit. Se tuo paljon muistoja kun äitiysloma oli juuri alkanut ja odotin vielä Oliveria. Voi niitä muistoja <3

Onko ihanaa kun tulee syksy?
Onko syksyssä mitään kivaa?

2 kommenttia

  1. Ulla/unelmien elämistä kirjoitti:

    Niin ihanaa kun tulee syksy,kynttilät,kumpparit,villasukat,tänne vaan.♡♡

  2. Nanna kirjoitti:

    Jokaisessa vuodenajassa on aina jotain hyvääkin! Syksy on kaunista ja tunnelmallista aikaa, mutta toivottavasti aurinkoa on sadetta enemmän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *