Hae
Liina Beth

MITÄ HALUAN ELÄMÄLTÄ?

Välillä tulee mietittyä pintaa syvemmälle ja ehkä vähän tyhmiäkin asioita. Tietysti kaikki haluaisivat voittaa lotossa ja olla vain, tekemättä yhtään mitään, sen varaan ei kannata kumminkaan laskea. Koska todennäköisyydet ovatkin sitten ihan melkein nollassa. Aina saa tietenkin haaveilla ja onhan se välillä hienoa lentää yksisarvisella pegasoksella pilvilinnaan. Sitten kun voitan… ostan ainakin 7 autoa ja muutaman asunnon ja ehdottomasti pakko saada se loma-asunto Thaimaasta. Hetkinen, en kyllä hankkisi loma-asuntoa Thaimaasta.
Mitä minä oikein haluan? 
Kehtaako sitä oikeastaan edes sanoa ääneen mitä sitä haluaisi, kun tällä hetkellä melkein on jo kaikkea, on rakas lapsi, rakas aviomies ja on katto pään päällä. Meillä kaikilla on vaatteita ja rahaakin jää säästöön mutta saahan sitä silti haluta vielä enemmän? 
Haluaisin olla paras mahdollinen äiti Oliverille ja ihana vaimo miehelleni J:lle. Mutta voinko olla sitä jos haluaisin käyttää kaikki ylimääräisen ajan ja vapaa-ajan opiskelemiseen? Olisinko liian itserakas jos haluan kehittää itseäni? Periaatteessa perhe ei siitä kärsisi.
Siinä samalla haluaisin omistaa (meille) täydellisen talon/asunnon jossa olisi ihana piha, johon voisi hiekkalaatikon rakentaa. Haluaisin että läheiset pysyvät terveenä ja toivottavasti itsekin pysyisi terveenä. Äiti joskus pienenä opetti että hartain toive ihmisellä on pysyä terveenä! Nyt vanhempana sitä ymmärtää mutta pienenä vastaus olisi todennäköisesti ollut ”paljon uusia barbeja”. 
Ehkä kaipaan ja haluan elämään jatkuvasti jotain uutta ja jännittävää, sitten kun jokin asia on jo arkea ja rutiinia niin siihen tarvitsee jotain uutta haastetta kylkeen. Haluan paljon asioita mutta olen kiitollinen ja onnellinen niistä asioista mitä minulla jo on, oikeastaan ei tästä puutu mikään. 
Etten ihan täysin liikaa asioita mieti näin iltamyöhään niin taidan hypätä Pegasokseen kyytiin ja me lennetään ihailemaan pilvilinnoja. 
Mietitkö koskaan että mitä haluaisit elämältäsi?

2 kommenttia

  1. Teresa kirjoitti:

    Erilaisista asioista haaveileminen tai tavoitteleminen on ok, varsinkin jos kuitenkin osaa olla jo saamastaan kiitollinen ja onnellinen 🙂

  2. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

    Useinkin. Mutta ne on enemmänkin sellaisia..no bonuksia! Nytkin kaikki hyvin, mut ois kiva jos -asioita on. No saa nähdä mitä valmistuminen tuo mukanaan ja millaiseksi sitten elämä muodostuu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *