Hae
Liina Beth

AJATUSTEN NOLLAAMINEN

Pieni blogiloma on kieltämättä tehnyt kyllä terää. Kyse ei ole ajasta vaan siitä ettei ole saanut mitään aikaiseksi.

Oliverin mentyä nukkumaan otan kynttilät esille ja laitan rentouttavan Lush:in kasvonaamion naamalle ja annan sen vaikuttaa sinä aikana soi rentouttavaa ja rauhallista musiikkia Spotifysta. Tietokonetta en edes jaksa kaivaa esille, jotenkin ollut mukavempi viettää iltaa ilman tietokonetta. Telkkarikaan ei ole tuomassa taustamelua, vain se rauhallinen musiikki ja se oma pieni rentoutumishetki, silloin voi vain maata sohvalla ja nostaa jalat ilmaan ja huokaista että on niin ihanan rauhallista täällä!

Ollaan saatu kyllä nauttia ihanista lämpimistä syyspäivistä ja sateestakaan ei ole ollut tietoa! Puiden värit alkaa muuttumaan ja luonto on kyllä kauneimmillaan tällä hetkellä. Olen aina vihannut syksyä, mutta ehkä tämä alkusyksy vielä tuo voimaa mutta kun mennään sinne pimeälle marraskuulle, että vihaan marraskuuta! Onneksi imen nyt kaikki tarvittavat mehut itseeni että jaksan pimeän marraskuun!

Arkiruokapostaukset jälleen jatkuu ja arvontaakin on pian tulossa! Eli pysykää kuulolla!

Mukavaa viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *