Hae
Liina Beth

EPÄTÄYDELLISEN ÄIDIN #BADMOMLISTA

Blogeissa kiertää Hannan Yli pyykkivuorten, läpi lasikattojen-blogin heittämä haaste #Badmomlista, idea oli lähtenyt siitä kun Hanna oli käynyt katsomassa Bad Moms-elokuvan. Periaatteessa kukaan ei ole täydellinen, eikä meistä bloggaajista täydellisiä saa vaikka kuinka yrittää. Ehkä monen meidän elämä näyttää ihanalta ja ruusuilla tanssimiselta, mutta kuka haluaisi/jaksaisi lukea jos elämä sucks koko ajan. Tässäkin voi mennä kultaista keskitietä, välillä kaikki on ihanaa ja välillä ei niinkään ihanasti.
Tässä minun #BadMomlista :

1. Jos puhutaan herkuista, niin en tykkää että Oliverille annetaan herkkuja, mutta itse sorrun siihen välillä. Tämä on iän myötä pikkuisen leppynyt osaltani mutta kokonaan eroon tästä en ole päässyt.
2. Aina kun leikataan kynnet niin saa pienen Muumi-pastillin. Tähän joskus sorruin kun kynsien leikkuusta tuli ongelmallista. Tästä tavasta ei varmaan hevin helpolla pääse eroon.
3. Kävimme kaksi kertaa muskarissa ja se ei ollut meitä varten, en osaa heittäytyä niin paljon että olisin tykännyt käydä siellä. Vaikka eihän siellä äitiä varten käydä vaan lasta varten. Nostan silti hattua niille ketkä käyvät lasten kanssa muskarissa.
4. En osaa leikkiä. Voin rakennella junaratoja ja legoista torneja mutta en osaa leikkiä. 
5. Rakastan hitaita ja rauhallisia aamuja. Viikonloppuisin pyörii lastenohjelmat että tämä mamma saa juoda pari kuppia kahvia rauhassa. 
6. En kestä jos on epäsiistiä, meillä siivotaan aina lelut paikoilleen ja jos minulta kysytään niin sänkykin aina pedataan. Kaikki kostautuu niin että laatikot ovat epäjärjestyksessä ( koska tungen kaikki ylimääräiset tavarat laatikoihin ).
7. Kun Oliver menee nukkumaan käyn hakemassa herkkukaapista jotain pientä suolaista naposteltavaa. Heh, mikään herkku ei säily kauaa kun syön kaiken. 

8. Tiesin heti kun aloin odottamaan Oliveria että äitiysloman jälkeen palaan töihin ja se ajatus ei koskaan muuttunut äitiyslomalla. 
9. En osaa vain olla, tekemättä yhtään mitään. Aina tarvitsee olla jotain ohjelmaa tai ahdistun ja kiukustun. 
10. Ärsyynnyn helposti, jos ei muutaman kerran sanomisesta asiat mene niin kuin sanon. 
11. Me ulkoillaan harvoin sadekeleillä koska minut on tehty sokerista. 
12. Olen someriippuvainen, mikä nähtävästi on monen muunkin ongelma. Tästä yritän oikeasti päästä eroon. Ärsyttää itseäkin se että usein joku puhelin kädessä. 
13. Kaksikielisessä perheessä puhun aivan liian vähän ruotsia. Tähän aion itse puuttua koska tämä ärsyttää minua että miksen puhu aina ruotsia Oliverille.
Tässä muutama esimerkki siitä miten epätäydellisen täydellinen mamma olen, eihän kukaan meistä ole täydellinen. Joissakin asioissa on kasvanut ja itsekin kehittynyt, en välttämättä ärsyynny ja hermostu niin helposti kuin ennen ja olen pikkuisen oppinut leikkimään Oliverin kanssa. 
Käykää kurkkaamassa muiden bloggaajien #Badmomlistoja :

Mutsi on MäSä
Love beyond words
Kun kaksi muuttuu kolmeksi
Äidin sanoin
Kaaos kahdessa kerroksessa

TallennaTallenna

Yksi kommentti

  1. EMMI // Kaaos kahdessa kerroksessa kirjoitti:

    Hah, mut on myös tehty sokerista.. Mikä oiva tekosyy katsella katsella lastenohjelmia syyssateella 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *