Hae
Liina Beth

BLOGGAAJANA MINÄ ITSE

Pitkän mietinnän jälkeen aloin kirjoittamaan blogia 5.2.2015, kirjoitin sitä itselleni, sukulaisille ja tutuille. Kirjoitin päivistämme, kaikkea rehellisesti. Kuvat olivat kännykällä otettuja, koska kameraa en omistanut ja koin että pienet kuvat riittivät blogissa. Enhän edes muokkaillut kuviakaan, koska hei… olihan puhelimessa kivoja filttereitä. Heh. Kirjoitusvirheitä oli silloin paljon enemmän mutta onhan niitä vieläkin, mutta haittaakse? Luet kumminkin blogiani, kirjoitin vai miten se meni? 

Olen tässä joskus lueskellut vanhoja postauksiani ja huomaan itse kyllä kehittymistä monessakin kohtaan. Kuvat ovat paljon laadukkaampia, niitä on pikkuisen muokkailtu. Nykyään tulee kirjoitettua isolta ja laajalta alueelta kuin reilu vuosi sitten kirjoittelin kuinka kivoja vaunulenkkejä ollaan tehty. Kiinnostaa kuin kilo jotain ruskeaa. Joo olen ihan samaa mieltä. 

Meillä ei asu enää vauva nimeltä Oliver vaan hänestä on kasvanut veikeä taapero. Vauva-ajasta on helpompi kirjoittaa päiväkirja muodossa mutta nykyään enemmänkin Oliver esiintyy enemmänkin kuvissa eikä postauksia kehityksestä ja päivistä jolloin on rankkaa tai ihanaa. Kaikki muuttuu aikanaan ja tämä blogi on muuttunut ajan mukana. 

” Meidän ”uusi” neuvolatäti on aivan ihana, vaihdoimme 2 kk ikäisenä neuvolaa, sinne missä kävin äitiysneuvolassakin. Se vain jotenkin ”vaihtui” eri paikkaan ( asuinpaikan mukaan ) kun poikamme syntyi, en tullut yhtään juttuun tämän silloisen neuvolatädin kanssa ” – postauksesta 13.3.2015

” Tänään, on se päivä, kun siitä on tasan puolivuotta kun makasin synnytyssalissa, hyvin hyvin tuskaisena ja odotin jännittyneenä tulevaa.” – postauksesta 14.4.2015

Mitä tässä kohtaa kirjoittaisin päivästämme? 
” Oli kyllä ihana viikonloppu, tehtiin perheenä kaikkea mukavaa! Oliverin kummit kävivät kylässä ” 
Jaksaisitko lukea? En usko.

Olen myös poistanut joitakin hyvin vanhoja postauksia jotka olen kokenut etteivät enää kuulu kaikille, vaikka nekään postaukset eivät sisältäneet mitään kylpy- tai pottakuvia. Näin se on parempi kun blogi on kasvanut pikku hiljaa. 

Oletko koskaan miettinyt koskaan miten olet kehittynyt?
Tai oletko huomannut blogeissa kehitystä?

4 kommenttia

 1. Hanna / kommammaa kirjoitti:

  Mä aloitin bloggaamisen jo reilut kolme vuotta sitten. Harvoin tulee lueskeltua niitä vanhoja juttuja ja vaikka itsestä tuntuu, että olen kehittynyt, en kuitenkaan ole varma siitä. Yksi asia mikä ei pysy tavallaan aina matkassa mukana on ulkoasut. Siinä olen mielestäni kehittynyt paljonkin. Ja kuvia käytän nykyään paljon enemmän 😀

  Hauskaa, pitäisikin joskus ihan postauksen verran paneutua asiaan.

 2. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Eikö olekin kiva huomata miten blogi kasvaa elää ja lukijat myös siinä mukana? Huomasin myös että kameran hankinta on kyllä ollut hyvä juttu. Ainakin lapset saa ainakin parempia kuvamuistoja. 😛 Sun blogi on ihan ihana. T. Uskollinen lukija

 3. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Kannattaa ehdottomasti lueskella niitä vanhoja postauksia 🙂 se on hauskaa ja siinä huomaa ainakin itse eron 🙂

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  On ehdottomasti! Miten hienoa se on nähdä kun kävijämäärätkin kasvaa!
  Kiitos Teresa<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *