Hae
Liina Beth

KIITOS ETTÄ OLET MINUN

Rakas Oliver
Kuvittelen tilanteen että lukisit tämän kun olet vanhempi, ehkä ymmärrät mammaasi ( tai sitten et ) että hän on kirjoittanut hassuja juttuja sinusta, julkaisut söpöjä kuvia sinusta. Kumminkaan et löydä itsestäsi mitään noloa, koska kaikki nolot jutut ovat perhe-albumissa ja ne mehevimmät jutut kerrotaan tyttöystävällesi ( eiku siis… ).
Ennen kun saavuit meille haikaran kyydillä niin luulin tietäneeni kaiken, siis aivan kaiken äitiydestä koska olinhan jo 24-vuotias lapseton. Kaikkihan tietää ettei vauvat tulee haikaran kyydillä, mutta shhh…pidetään kaunis kuvitelma siitä että haikara lennättää mooseskorissa vauvoja. 
Kun saavuit tietämys katosi, kaikki olikin uutta, haastavaa ja ihanaa. Kuinka ihanaa se olikaan kun olit niin pieni että tarvitsit kaikessa apua. Me emme  aina isäsi kanssa tiedetty mitä halusit, piti kokeilla ja vähän googlettaa ” onko normaalia jos vauva on tissillä koko ajan ? ” 
Kun itsevarmuus kasvoi, niin kaikki alkoi helpottaa. Eikä kaikki enää niinkään jännittänyt. Googlekin jäi vähän vähemmälle. 
Se on ihan sama kuinka paljon päiväkoti päivän jälkeen kiukuttelet tai heittelet ruokia lattialle. Rakastan sinua silti, vaikka hermossa on pitelemistä. ”Tule tänne niin mamma halaa!
Joskus on niitä päiviä kun kiukuttelet ja mamma väsyneenä raskaan työpäivän hermostuu sinulle niin olet silti minulle kaikki kaikessa. Kun katsot minua silmiin ja sanot ” MAMMA ”, se hetki saa pakahduttavan tunteen. Äitiys on koko elämän kulkeva polku jota rakastan, en ole koskaan ollut näin onnellinen! 
Välillä kasvaa harmaita hiuksia ja teepannu pihisee koska ei sitä pysty pelkästään kulkemaan keskipolulla, välillä on käytävä oikealla ja oikein kunnolla vasemmalla. Aina se silti päättyy sinne keskelle. Usko tai älä! 

Koskaan ei tarvitse pelätä kertoa asioita mammalle, saat aina tukea ja turvaa! Parempi kertoa kuin pitää asioita sisällään. 

Olet rakas minulle kaikki kaikessa! Kiitos että minulla on sinut! <3
Nyt oli sellainen olo että teki mieli lässyttää kuinka ihana poika minulla on!

6 kommenttia

  1. Meri/ Äidin sanoin kirjoitti:

    Ihana kirjoitus!<3

  2. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

    Aivan ihana postaus.♥♥♥

  3. EMMI // Kaaos kahdessa kerroksessa kirjoitti:

    Ihana teksti! Ja noi kuvatkin vielä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *