Hae
Liina Beth

AIKUISEN UHMAKOHTAUS

Aamu alkoi hyvin, kahvi nautittu kuumana mutta kun leipää piti alkaa tekemään voiveitsi tippui lattialle. Suutut niin paljon että heität voipaketinkin samalla lattialle ja karjut. Kun päivän ensimmäisestä uhmakohtauksesta on selvitty, syke alkaa tasaantumaan on aika valmistautua työpäivään ja alat meikkaamaan. Pohjustusvoide, meikkivoide, häivytykset, kulmat tehty täydellisesti, jonka jälkeen on ripsivärin vuoro. Tulee joku huti veto, vedät ripsiväriharjan silmään ja sattuu niin maanperusteellisesti, että heität ripsivärin lattialle ja alat piirtelemään naamaan vihaisena huulipunalla. Pilalle se meikki kumminkin niin pilataan sekin kunnolla. 

Lopputulos onkin sitten sellainen ettet yksinkertaisesti saa putsattua huulipunaa naamasta ja tekisi mieli soittaa pomolle ettei tänään pysty tulemaan töihin. Päätät kumminkin ottaa rohkaisuaskeleen ja päätät mennä töihin. Huh mikä aamu! 

Työpaikalla huomaat ettet ollut edes harjannut hiuksiasi ja jokainen hius päässäsi osoittaa joka suuntaan. Olisipa tämä päivä jo ohi. Tänään piti olla myös se suuri päivä kun olit ottanut suuren rohkaisuaskeleen ja päättänyt että lompisit pomon huoneeseen ja pyytäisit palkankorotusta. Kehtaanko mennä tämän näköisenä?! Päätät kokeilla, vaikka huulipunat ovat naamalla, kun ne ei lähtenyt niin helposti puhdistamalla pois ja tukkakin on sekaisin. Mutta haittaakse? 
Avaat suusi pomosi edessä ja kerrot miksi pitäisi saada palkankorotusta, pomosi alkaa nauramaan ja toteaa ” oletko katsonut naamaasi? ”
Selittelet ja mutiset että ” joo joo, mutta suutuin ripsivärille ”. Pomosi jatkaa nauramista ja sanoo ettei tämän näköisenä tule palkankorotusta. Siinä kohtaan silmissäsi näkyy vain punaista ja mustaa. Silmäsi alkaa kostumaan, heittäydyt maahan vatsallesi ja alat huutamaan ja karjumaan. Pomosi katsoo sinua ihan hölmistyneenä. Pomosi vain sanoo ” kiukuttele vain, ei se kumminkaan auta mitään

Kun tässä on uhmaikäisen taaperon äiti niin näen välillä hauskoja mielikuvia ja tilanteita kun oikeasti tekisi mieli vain heittäytyä maahan ja huutaa. Mutta siinä kohtaan on vain oltava aikuinen ja pysyttävä kasassa vaikka mieli valuisikin sinne maahan.

P.s Nyt on ollut hyvin paljon kiireitä, valmistellaan Oliverin 2v syntymäpäiviä, siivoillaan ja on työasioita joita pitää hoitaa vapaa-ajalla. Täällä sitä kumminkin ollaan ja ensi viikolla pitäisi alkaa kiireet pikku hiljaa helpottaa!
Instagram päivittyy kumminkin usein!

Miltä aikuisen uhmakohtaus näyttää sinun silmin?

4 kommenttia

  1. Hanna / kommammaa kirjoitti:

    Hahah, sain aamunnaurut! Just noinhan se menee oikeesti ja huomaan todellakin itsekin välillä suuttuvani täysin mitättömille asioille 😀

  2. Teresa Sjönberg kirjoitti:

    Heh! Joo aika tarttuvaa tuo uhma 😉 ♡♡

  3. Nanna kirjoitti:

    Jokaisessa meissä asuu pieni uhmaikäinen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *