Hae
Liina Beth

KÄSINTEHTYÄ KOSMETIIKKAA + ARVONTA

Yhteistyössä Lush, en hyödy linkkien klikkailuista

Olen aina ollut vähän skeptinen luonnonkosmetiikkaa ja varsinkin käsintehtyä kohtaan. Olen aina luottanut vain Niveaan, Lumeneen ja Avonin kasvojen puhdistusaineisiin. Juuri sen takia olen onnellinen että sain mahdollisuuden testailla Lushin tuotteita. Täysin tuntematon Lush ei itselleni kyllä ollut, ensimmäisen kerran Lushiin tutustuin Kaksplus verkostobloggaajien-tapahtumassa, jolloin olimme kaikki saaneet Ocean salt – merisuola kuorinnan kasvoille ja vartalolle. Tähän tykästyin ja halusin kokeilla myös muitakin tuotteita. 
Lush on hyvin rehellinen ja kaikki ainesosat lukevat tuotteissa selvästi ja väreillä on eroteltu mitkä ovat luonnollisia raaka-aineita ja harmaalla jotka ovat turvalliset synteettiset raaka-aineita.
 = luonnolliset raaka-aineet = turvalliset synteettiset raaka-aineet
Ocean Salt – levitetään esimerkiksi kasvoille ja annetaan vaikuttaa, se kipristelee mukavasti kasvoilla ja huuhtelun jälkeen kasvot ovat ihanan pehmeät ja kirkkaat. Tätä olen käyttänyt muutaman kerran viikossa suihkussa, samalla kun hoitoaine vaikuttaa hiuksissa on hyvä laittaa kuorinnan kasvoille. Tämä on oma luotto kasvojen kuorinta! +++++
Ultrabland – kasvojen puhdistukseen tarkoitettu, joka poistaa meikin kun meikin ja jättää kasvot samalla todella pehmeiksi. Tämä on itselläni joka päivä käytössä kohta tarvitseekin tilata lisää kun purkki on loppumaisillaan. 
Cup O’ Coffee – herkulliselta kahvilta tuoksuva kasvojen kuorintanaamio, jota voit käyttää esimerkiksi kahvihetken oheella. Kasvot puhdistettava ennen esimerkiksi Lushin Ultrablandilla tai muulla kasvojen pesuaineella jota kotoa löytyy. Tämän jälkeen levität kasvoille paksun kerroksen Cup O’ Coffee kuorintanaamiota. Kasvot eivät kuulu kuultaa läpi. Tämän kun levittää kasvoille mielestäni ainakaan tuoksu ei ollut niin herkullinen kuin purkissa. 
Kuorinnan jälkeen kasvot tuoksuvat ihanalta kahvilta ja ovat puhtaan oloiset. 
J otti minusta paljon kuvia kun oli Cup O’Coffee kasvoilla mutta ei niistä oikeastaan yksikään kuva onnistunut, mutta tämä oli ehkä ainoa jonka pystyi julkaisemaan muille! Heh, onneksi olenkin hyvin kuvauksellinen!
Lush kierrättää paljon ja heillä on käytössä ekologiset pakkaukset. Esimerkiksi jos palautat 5 purkkia Lushin liikkeeseen saat tuorekasvonaamion. Hyvä diili, eikö? Tietysti niille onnekkaille ketkä asuvat lähellä Lushin liikkeitä. Liikkeitä löydät Mannerheimintieltä ja Kaivokadulta.
Ensi kerralla kun matkaamme Helsinkiin niin on pakko pistäytyä Lushin liikkeeseen ja samalla voikin sitten palauttaa purkkeja uusiutumiskäyttöön.
Monet ehkä ajattelevat että luonnonkosmetiikka ja varsinkin käsin tehty on roisin kallista, joillakin merkeillä tämä voi pitää paikkansa mutta Lushilla mielestäni hinta-tasokin on hyvin kohtuullista. Esimerkiksi Ocean Salt kasvojen kuorintapurkki 120 ml kustantaa 16,50 € ja tämä kesti itselläni useamman kuukauden. Niin ei se nyt loppujen lopuksi niin kovin suuri investointi ole. 
Lushilla on tapana lähettää toimitusten yhteydessä 1-2 tuotenäytettä jolloin pääsee tutustumaan itselleen uusiin tuotteisiin.
Lush uskoo että huominen voi olla vielä vihreämpi, miksemme mekin uskoisi? 


Arvonta!

Lush tarjosi arvottavaksi ihanan yllätyspaketin. Yllätyspaketti oli valmiiksi paketoitu joten jos itselläsi ei ole käyttöä niin voi laittaa vaikka pukin konttiin. 
Arvonnan löydät Instagramistani : Liinail
Arvonta alkaa ÄN YY TEE NYT ja päättyy viikon päästä sunnuntaina 23.10.2016 klo 00:00
Onnea arvontaan kaikille!

Onko Lushin tuotteet teille tuttuja?

7 kommenttia

 1. Teija Hämäläinen kirjoitti:

  Lushilla on kyllä ihania tuotteita.
  Mukana.
  hamalainentm@gmail.com

 2. Anonyymi kirjoitti:

  Eläinkokeettomien puolesta!<3 Mukana kivassa arvonnassa 🙂 hantsukissa@gmail.com

 3. Anonyymi kirjoitti:

  Mukana arvonnassa! Lushilta mun lemppari on Outback mate -saippua, ihanan raikas sitruunainen tuoksu piparmintulla, suosittelen :3

  sunny-day@live.fi

 4. Anonyymi kirjoitti:

  Airiina
  Ei ole vielä tuttuja mutta kovasti alkoivat kiinnostaa, osallistun arvontaan.

  aiholapp(at)uusikaupunki.fi

 5. Anonyymi kirjoitti:

  Vain nimeltä olen kuullut.
  Mukana kivassa arvonnassa.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

 6. salli m kirjoitti:

  Mukaan ihanaan arvontaan. Salli.moilanen36@gmail.com

 7. Kipa kirjoitti:

  Oi ihana yllätys! 🙂 kipa89@windowslive.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *