Hae
Liina Beth

ONNI ON OLLA NAINEN

Ensimmäisen tulee mieleen onko se nyt oikeasti onni olla nainen, kun joutuu kestämään joka kuukausi kuukautisista ja niistä järkyttävistä kivuista ja vuodoista ( paitsi odotusaikana on mahdollisuus ettei tule vuotoja ). Joutuu synnyttämään ja kestämään kaikki kivuliaat supistukset…
Mielestäni onni on silti olla nainen, jollei ylläolevia asioita mieti… saan aina perustella asiat ” hei mä sentään olen nainen, saan muuttaa mielipiteitäni ja tahtojani niin paljon kuin haluan ”.
Nyt voin olla myös onnellinen ja iloinen kun kirjoitan tätä postausta mutta kun painan julkaise voin räjähtää, eli kun olen nainen minulla saa olla mielialan vaihteluita, muulloinkin kuin se yksi kuuluisa viikko kuukaudesta. Nykyään eletään melkoisen tasaisesti mutta odotusaikana mielialan vaihtelut olivat ihan järkyttäviä ja samanlain mielihalut, jos teki mieli tortilla-sipsejä klo 23:00 niin silloin niitä lähdettiin ABC:ltä hakemaan.
Kaiken kukkuraksi saat esittää mm. tekniikka-asioissa tyhmää. Mies vain tykkää kun luulee tietävänsä enemmän kuin nainen, vaikka useasti väärässä kumminkin mies on. 
( Mr. Right ja Mrs. Always Right ) 
Tänään sain jälleen todistaa mikä onni on olla säälittävä nainen jolla ei ole apua. Asiathan naisena jätetään ihan viime tippaan, olin seurannut pitkään sitä että koska saadaan ensilumi tänne rannikolle ja milloin ennustetaan liukasta. Säätiedotuksissa kerrottiin tänään olevan se päivä jolloin tulee lunta ja liukasta. Kesärenkaat alla ja en todellakaan aio luisua auton kanssa puuhun aamulla kun ajelen töihin. Aloin soittelemaan muutamaan rengasyritykseen että miten olisi aikoja vapaana renkaiden vaihtoon, vastauksina tuli ” torstaina olisi yksi aika ja perjantaina löytyisi enemmän vapaita aikoja ”. Se vastaus ei riittänyt minulle, halusin saada tänään talvirenkaat alle ja piste. Sitten kolmas kerta toden sanoo, aloin puhelun jotakuinkin näin ” auttakaa nyt naista hädässä, tarvitsi saada talvirenkaat alle ja kun en itse osaa ” ja kuinka kävi? 
Sain parin tunnin päähän ajan. Tällaisissa asioissa onni on olla nainen. Muistakaa naiset, olette aina oikeassa! 

Perusteletko asioita ” koska olen nainen? ”

P.S Mä seuraan Kaksplussaa FB:ssa – seuraa säkin!

3 kommenttia

 1. Terhi | Äiti ja melukylän lapset kirjoitti:

  Oikeasti, on se onni olla nainen. 🙂
  Saa odottaa, synnyttää, imettää, vaihtaa mielipidettä jne 😀

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Todellakin, koska saa paljon anteeksi sillä että "oot vaan nainen " 😀

 3. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

  Kyllä mä oon mielelläni nainen, tämmöseks synnyin ja on ihan hyvä olla. Aika vähän kyllä naiseudella perustelen mitään.. ainakaan tiedostaen.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *