Hae
Liina Beth

ROUVA POSITIIVINEN

Muutaman viikon olen yrittänyt olla mahdollisimman positiivinen eikä aina vain se perus pessimisti joka löytää kaikista asioista jotain huonoa. Nyt kun on iltaisin jo pimeää ei tarvitse sitä asiaa manata alimpaan jonnekin, koska se aika vain tulee joka vuosi samaan aikaan. Myönnän silti sen etten pimeydestä ja kylmyydestä pidä, mutta nykyään en valita niistä. Perheessämme vallitsee rauha, kun osaa olla positiivinen ja onnellinen niistä asioista joita on. Olisihan se mukavaa asua talvet jossakin lämpimässä, en sitä sano…Mutta aina saa kyllä haaveilla, kunhan se ei mene kateuden puolelle.
Joka päivä kirjoitan viisi päivän positiivista asiaa, ne asiat voivat olla niitä arjen pieniä iloja kuten koko perhe nukkui hyvin koko yön, pihalla satoi lunta tai vaikka että jouluun on 6 viikkoa aikaa. Kuulostaa pieniltä asioilta mutta ne vaikuttavat mielialaan kumminkin. 
Huomasin muutama päivä sitten kun vein Oliverin päiväkotiin ja lähdin ajelemaan töihin ja tietenkin kello alkaa lähentyä tasaa ja siinä edessä joku ajoi 30 km tunnissa ( 60 km/h alueella ). Olin vihainen ja äreä…en päässyt edes ohittamaan, koska aamuruuhka. Pieni aamuraivo ja lähes koko päivä meni siinä että mietti asioita negatiivisesti. Tämä asia avasi jälleen silmiäni, miten suuri vaikutus oikeasti sillä on miten pienestä asiasta oli tekeytymässä kunnon soppa.
Pienet asiat yleensä tekevät arjesta suuria, sain J:ltä luvan lähteä isänpäiväviikonloppuna ystäväni kanssa Tampereen kylpylään rentoutumaan ja nauttimaan ”omasta” ajasta. Lauantaina shoppailtiin ja herkuteltiin kahvilassa ja syötiin hyvää ruokaa. 
Seuraa säkin Kaksplussaa Facessa – saat päivittäin vertaistukea ja tietoa lapsiperhettä kiinnostavista asioista!

Ihanaa ja mukavaa loppuviikkoa kaikille! <3

Yksi kommentti

  1. Meri/ Äidin sanoin kirjoitti:

    Oma aika ja pienikin rentoutuminen auttaa jaksamaan arjessa ihan eri tavalla!❤️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *