Hae
Liina Beth

SUURTA ILOA ARKEEN #YllätäÄiti


Meillä äideillä on tapana juoda kahvin kylmänä ja syödä jäätelöt lämpimänä. Käytetään rahat lastenvaatteisiin, lastentarvikkeisiin ja siirretään lasten harrastusmaksujen vuoksi omia kampaamoaikoja. Me äidit muistetaan aina ( tai ainakin lähes aina ) varavaatteet, synttärilahjat, mummon nimipäivät ja anopin syntymäpäivän. Mutta kuka muistaa äitiä?

Kaksplussan verkostobloggaajat muistuttavat, että äitikin on ansainnut kahvinsa kuumana ja jäätelön ( ainakin edes joskus ). Mikä ilahduttaisi enemmän kuin toisen äidin antama ymmärrys, olalletaputuksen ja pienen yllätyksen?
Marraskuun ajan verkostobloggaajat yllättivät toisiaan pienillä lahjoilla. Ota ideat talteen #YllätäÄiti-postauksista ja yllätä sinäkin joku toinen äiti <3

Oma postauspäivä tuli ja meni, olen jälleen kerran sopivasti myöhässä. Tiedän, ei ole kohteliasta. Mutta kerro minulle mistä revin lisää aikaa päiviin? Mistä ainainen kiire tulee? Me ihmiset vaan pakataan olemaan sellaisia että me tehdään itse se kiire. Onko tämä niitä ruuhkavuosia? En ole aikoihin saanut blogiakaan auki. Kerron kiireen syyn tässä lähiaikoina, siihen asti se on shhh…salaisuus.
Omia asioita mukisematta mennään aiheeseen. 


Sain Yli pyykkivuorten – Hannalta viestin jossa kerrottiin että saan yllättää Mutsi hoitaa – Tarun. Jonkin aikaa Mutsi hoitaa – blogia seuranneena, Taru on hellyttävä perheen äiti joka on ollut koetuksella lasten sairasteluiltaan. Siinä kohtaan kun vaikka lapsi sairastaa perus flunssan niin silloin kukaan ei taloudessa nuku ja lapsi menee kaiken edelle. Ne hetket ovat todella uuvuttavia. 
Vaikka tiesin että Taru on menossa kesällä 2018 naimisiin niin en osannut siihen viittaavaa ostaa ( koska en osaa askarrella ). Päätin ostaa ajattoman Iittalan Kastehelmi – tuikkukipon ja suklaata. Miksi sitten päädyin juuri näihin? Tosiaan suklaa aina parantaa mieltä, tai ainakin melkein aina ja kirkkaan Kastehelmen tuikkukippo sopii nyt syksyyn kun tulee polteltua paljon kynttilöitä. Toivottavasti lahja oli mieluisa! 

Vaikka oma lahjan lähettäjä lähetti lahjan pikkuisen myöhässä, mutta eipä se enää haitannut sieltä selvisi mitä kaikkea kivaa se sisälsi. 
Minulle suunnatusta paketista löytyi juurikin sellaista tavaraa joista oikeasti pidin! Tähtiä ja juurikin niitä harmaita tähtiä. Heh. Kuten ylimmäisestä kuvasta näkyy, meiltä kotoa löytyy kotoa tähtiä, juurikin niitä harmaita. Kun paketti oli saapunut läheisimpää Smartpostiin, olimme juuri käyneet kaupassa ja siinä matkalla sanoin J:lle että tänään olisi tehnyt mieli suklaata ja se unohtui. Sitten kun avaat paketin ja sieltä paljastuu mm. suklaata niin sanoin ääneen ” Tämähän oli lahja taivaasta”. Heh.
Tuoksukynttilät ovat olleet jo kovassa käytössä. Ilahduin ja yllätyin tästä paketista, oli todella ihanaa saada itselleen jotain josta en tiennyt etukäteen yhtään mitään. Mutta kiitos Heidi Yksinhuoltajaäidiksi 2011-blogista! <3 


Käy kurkkimassa myös muiden verkostoblogien #YllätäÄiti postauksia :
Love beyond words
Fantastic Playroom
Yli pyykkivuorten
Sängyn alla
In the little cottage
Viikonloppuna räjähtää! On meinaa Kaksplussan verkostoblogien pikkujoulut!

TallennaTallenna

4 kommenttia

  1. heiduska87 // yksinhuoltaja äidiksi 2011 kirjoitti:

    Apua, ihanaa että tykkäsit lahjasta, ja anteeksi vielä viivästyminen! Rehellisesti, en paljookaan tutustunut blogiis ennen ostamista tai lähettämistä, lukenut oon, mut en kyl tienny että tähdet on se juttu. Tuli tosi hyvä fiilis tästä, kiitos ❤

  2. Nea / In the little cottage kirjoitti:

    Jälleen kerran kivat lahjat 🙂 Mä niin tykkään tosta Kastehelmi-sarjasta <3 Kiva tavata huomenna! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *