Hae
Liina Beth

JOULULAHJAIDEOITA : PELEJÄ TAAPEROILLE


Taas on aika vuodesta kun aletaan pohtimaan kivoja joululahjaideoita omille lapsille, kummilapsille, sisaruksille tai muuten vain läheisille lapsille. Mikä lahja sopii taaperolle jolla on jo paljon leluja ja kirjoja? Onneksi on PELIT! Erittäin mukavaa puuhaa arki-iltaisin kun ollaan tultu töistä ja päiväkodista kotiin ja heti ei kiinnosta alkaa leikkimään. Pelit ovat hyvin opettavaisia ja pelaamaan pystyy koko perhe tai sisarukset keskenään. Mutta miksei myös viikonloppuisin voisi pelata, meillä pelataan joka päivä! Ne ovat taaperon mieleen ja niihin voi osallistua muutkin perheenjäsenet.

Ajattelin jakaa teille muutaman hyvän peli idean taaperolle joululahjaksi! Missä on pikku pupu? 
Peli saatu yhteistyönä Martinexilta

Peli on +18kk ikäisille lapsille suunnattu peli, joka poikkeaa siinä mielessä muista peleistä ettei tässä pelissä voi hävitä ollenkaan. Tasoja on yhteensä 8, mutta näihin tasoihin voi itse keksiä tarinoita. Tässä pelissä harjoitellaan samalla erilaisten eläinten nimiä, missä eläimet asustavat ja kasvien nimiä.
Tämä peli on siinä mielessä todella hauska koska sääntöjä voi itse keksiä lisää ja kun lapsi kasvaa niin pelistä löytyy useampia ja haasteellisempi tasoja. 
Missä on pikku pupu? – peli on Pelikon peli ja niitä löydät mm. > täältä < hintaan 23,90 €.

Klassikkopeli : CHOCO

Vaikka peli on suunnattu +3-vuotiaille lapsille niin ollaan alettu jo pelailemaan reilu 2-vuotiaan kanssa. Tosin tätäkin voi pelata pikkuisen kevyemmillä säännöillä kuin säännöissä lukee. 
Noppana toimii taaperon mielestä hauska Pop-o-matic – noppa jota painetaan ja noppa liikkuu. Taaperon mielestä on myös hyvin jännää kun joutuukin odottamaan vuoroaan. Eikä saa itse painaa noppaa koko ajan. 
Muistan tämän pelin omasta lapsuudestani, tätä pelattiin todella paljon päiväkodissa.

Taaperon kanssa kun tätä peliä pelaa niin pelistä voi poistaa pahan kärpäsen, joka syö ansaitsemasi suklaat. 


Choco-peli on Tacticin peli ja niitä löydät mm > täältä < hintaan 14,95€Missä on Pikku Myy?

Tämä peli on aika lähellä Choco-peliä. Tässä heitetään suurta puunoppaa josta paljastuu väri joka pitää ottaa ja etsiä Pikku Myy, vaihtoehtoina on näkin kenkä joka vastaa tyhjää tai haisuli, joka vie kaikki kerätyt Pikku Myyt. Tässä on hyvää värien harjoittelua ja muistipelaamisen kanssa samaa.
Tämä on oiva lahja pienille Muumi-faneille, vaikka väri onkin ehkä vähän tyttömäinen niin eipä se ainakaan meidän poikaa haittaa kun on niin kiva peli.

Missä on Pikku Myy? – peli on myös Tacticin pelejä ja niitä löydät mm > täältä < hintaan 12,99 €.TallennaTallenna

4 kommenttia

 1. MäSäMutsi kirjoitti:

  Kiitos tästä ideasta ❤️

 2. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  Taaperoille ei vain kauheasti ole sellaisia kivoja pelejä mutta nämä ovat meillä lähes jokapäiväisessä käytössä 🙂

 3. Nanna kirjoitti:

  Pelit on hurjan kivoja! Tuo suklaapeli on ollut jo pitkän aikaa meidän kuopuksen lemppari, mutta nyt on myös innostunut mm. muistipeleistä. Haballa on myös kivoja pienille sopivi pelejä 😉

 4. Liina - Oliver teki meistä perheen kirjoitti:

  En olekaan kuullut Habasta, pitääkin tutkia ☺️ Kiitti vinkist ☺️

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *