Hae
Liina Beth

UUSI BLOGINIMI, SAMAT KUVIOT

Vinkkasin teille rakkaat lukijat että blogi nimi tulee muuttumaan. Pidin asiaa salassa koska en halunnut asiasta mainita kunnes asia on satavarma. Jos kerran aloittaa bloggaamisen niin se ei sitä tarkoita ettei joskus myöhemmässä vaiheessa voisi vaihtaa blogi nimeä. Elämäntilanteet muuttuvat, asiat joita blogissa käsittelen ovat nykyään kaikkea muuta kuin silloin kun aloitin lähes 2 vuotta sitten bloggaamisen. Oliver teki meistä silti aina perheen, siitä ei koskaan pääse mihinkään. Nyt on aika sulkea Oliver teki meistä perheen blogin kirjan viimeisen sivun. 
Uusi blogi nimi lähti siitä kun Oliver ei ole enää blogissa se päätähti, en kirjoita neuvolakäynneistä, en  asioita pintaa syvemmältä. Enemmän blogi on muuttunut äitiysblogiksi jossa kirjoittaa äitiyden tuomista haasteista ja ihanuuksista. Bloginimi ahdistus alkoi korostumaan sen jälkeen kun ostimme oman kodin ja innolla odotin sisustus- ja remonttipostauksia joten en koennut että Oliver teki meistä perheen – nimi olisi se oikea nimi tähän kohtaan.
Periaatteessa mikään ei muutu. Täällä ollaan Oliver, Liina, Huugo ja J. Jutut jatkuu siihen mihin viimeksi jäätiin. Ketään ei jää blogista pois ja koitan saada toimimaan uudelleenohjauksen että vanhasta osoitteesta pääsee uudelle sivustolle.
Löydät meidät Facebookista ja Instagramista kuten ennenkin. Voit klikata linkkejä jotta pääset sivuille.
Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat lukijat! 

Nyt starttaa Instagramin puolella arvonta! 
Käykää osallistumassa ja onnea arvontaan! 

8 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Hyvä nimi blogillasi! 🙂 Mukavaa viikonloppua!

 2. Ulla - Kadun aurinkoisella puolella kirjoitti:

  Tää on kyl niiiin sopiva! 😛 Banneri ihan paras! 😀

 3. Mama Lina kirjoitti:

  Kiitos <3
  Erittäin ihanaa viikonloppua sinnekin 🙂

 4. Mama Lina kirjoitti:

  Hih, kiitti Ulla <3

 5. MäSäMutsi kirjoitti:

  Ihan loistava nimi, loistavalle blogille <3 Onnea "uuteen" blogiin.

 6. Tanja- Kaunis karuselli kirjoitti:

  Niin hyvä uus nimi ❤️

 7. Sofiakii kirjoitti:

  IHANA LIINA!!!! OOT KYL UPEA!!!! LOVE YOUUU!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *