Hae
Liina Beth

KÄYTÄ HÄÄPUKUASI – PÄIVÄ

Voin myöntää että tällä hetkellä minulla on kauhea kaipuu vuoden takaiseen, siihen fiilikseen ” JEE! Meillä on häät n. puolen vuoden päästä! ” Nyt häistä on yli puoli vuotta aikaa ja välillä kun katselen kuvia niin niitä kyllä kaipaa. 
Tuossa muutama päivä sitten purin tavaroita uudessa kodissamme, löysin sattumalta häidemme kiitos-kortit, joita emme ole postittaneet?! Ai kauheeta! En ehkä kestä miten hajamielinen olen, sillä olenhan elänyt siinä ajatuksessa että ne on postitettu! Nou hätä häävieraamme, postitan ne ensi viikolla, pahoitteluni!

Joka vuosi 15.tammikuuta on käytä hääpukuasi – päivä jolloin saa taas vetää mekon päälleen ja muistella tuota ihanaa päivää. Haastan kaikki morsiamet tähän mukaan kenellä on hääpuku vielä kotona ja mahtuu päälleen. 
Ihanaa hää täytteistä päivää kaikille <3 

Yksi kommentti

  1. MäSäMutsi kirjoitti:

    Ensi vuonna ehdottomasti mukana. Ihan tämän vatsan päälle en viitsi sitä yrittää änkeä… ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *