Hae
Liina Beth

ÄIDIN OMA PAHE

Tähän ehkä kaikki odottaa jotain suurta ja vaarallista. Vaarallista se varmasti on pienellä mittakaavalla. Se on sellainen joka jäi raskausajasta, koska en juonut alkoholia silloin niin korvasin illanistujaiset Zero Colaan. Se oli aluksi sellainen juoma jota tuli vain juotua illanistujaisissa tai silloin kuin muilla oli tapana ottaa lasillinen tai pari viiniä, olutta tai jotain muuta. Sitten Colasta tuli sellainen että sitä oli pakko saada joka päivä ja vielä tänä päivänäkin olin Colan suurkuluttaja! Jos valehtelematta kerron että kevyesti meni yli puolet 1,5 litran pullosta ja silloin tällöin meni koko pullo. Mikään muu ei kelvannut kuin Coca Cola Zero, ei Pepsi Max tai mikään muukaan ”kopio”. Jos kaupassa ei ollut Coca Cola Zeroa, niin lähdettiin toiseen kauppaan hakemaan ( mm. Lidl ei myy Coca Colaa ) 

Pistin uudenvuoden kunniaksi itselleni haasteen, Colaa saa vain juoda viikonloppuisin! ( Lue : haaste ). En tehnyt lupausta koska ne eivät koskaan pidä, oli kyse sitten laihduttamisesta, herkkulakosta tai elämäntapa-remontista. Se harmittaa kun ne ei vain yksinkertaisesti pidä. Toinen haaste itselleni oli että herkut ovat myös vain viikonloppua varten koska kieltämättä joka päivä, myös ennen joulua on tullut jotenkin herkuteltua mutta nyt STOP!  


Miksi joka päivä herkutella? Koska kun lapsi on mennyt nukkumaan niin sitä jotenkin palkitsee itsensä upottamalla itsensä sohvalle ja hakea herkkukaapista sipsiä ja karkkia. Joka päivä. Helppo haasteesta ei tule, mutta haastoin itseni ainakin muutama kuukausi näin, katsotaan mitä mieltä olen haasteesta kuukauden tai kahden kuukauden päästä, toivon mukaan menee hyvin!
Tähän asti on mennyt hyvin, iltaisin teen omenista, granaattiomenista ja päärynöistä itselleni herkku lautasen ja tämä pitää makeannälän poissa ja aina kun tekee mieli sipsejä korvataan ne dipattavilla kasviksilla. On myös pikkuisen terveellisempää kuin vetää pussi karkkia tai pussi sipsejä! Colan olen korvannut ihan vain vedellä.
Join Colaa eilen ensimmäisen kerran tänä vuonna ja se ei maistunut niin hyvältä miltä se oikeasti maistui ennen. Hampaat kiittää kun ei juo pullollista Colaa päivittäin ja toiseksi siinä myös säästää rahaa! 

Onko täällä äideillä millaisia paheita?
Teitkö uudenvuodenlupauksia?

Yksi kommentti

  1. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

    Oi, ai teinkö uudenvuodenlupauksia? ? Teinhän minä, aimokasan! Mulla on nyt se elämäntaparemontti meneillään ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *