Hae
Liina Beth

MUISTA HYMYILLÄ!

Miksi me suomalaiset olemme sellaisia ettemme pahemmin muisteta hymyillä, olemme tosista kansaa. Kävelet kauppakeskuksen läpi niin kuinka monen ihmisen huomaat hymyilevän? Huomaatko, ei niitä pahemmin näy. Jos hymyilet, olet muiden mielestä outo. Annat sellaisen kuvan muille että heissä olisi jotain vikaa. ” Onko vaatteissani likaa? ” ” Olenko jotenkin huvittavan näköinen? ”


Jos itse kävelet vastaan hymyilevää ihmistä, mitä ajattelet? Itse olen pitänyt niitä ihmisiä outoina jotka hymyilee, mutta se pieni hymy vaikuttaa todella paljon sinun fiilikseen. Ylen Kioski teki tästäkin aiheesta todella mainion videon, että se yksi hymy vastaa aivojen hyvänolontunnetta saman verran kuin 2000 suklaapatukkaa. Huimaa eikö?
Tämä video sai ainakin ajattelemaan sitä että pitää alkaa hymyilemään paljon enemmän mitä ennen ja se todellakin vaikuttaa mielialaan!
Pienillä asioilla on tapana olla osana sitä suurta ja pienistä asioista yleensä tulee huikean hyvä fiilis. Miten saa itsensä hymyilemään vaikka juuri silloin ei tekisi mieli hymyillä? Ajattele esimerkiksi mitä sinulla on… lapsi/lapsia, mies, katto pään päällä tai sehän voi esimerkiksi olla vain että löysit alesta uuden ihanan paidan, oli ihana työpäivä, aurinko paistaa. Ei sillä ole mitään merkitystä mikä asia saa sinut hymyilemään, mietit vain sitä.

Olen itse ainakin huomannut sen että kun työpäivän aikana välillä miettii että ” tänään minulla on hyvä päivä! ” niin silloin tulee hymyiltyä. On paljon onnellisempi olo kun hymyilee ja miettii niitä hyviä asioita vaikka tosiasiassa asiat aina voi olla paremmin, vai voiko? 
Naapurin Tiina ja Jorma olivat juuri ostaneet uuden auton, niillä on paremmin asiat. Vai onko? Emme tiedä mutta ollaan onnellisia mitä meillä on ja muista hymyillä!

Ajattele että tänään on hyvä päivä ja muista hymyillä!

Hymyiletkö usein?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *