Hae
Liina Beth

EI IHAN NORMI MAANANTAI

Normaali arki-aamu menee kutakuinkin näin :
 •  Herätys 06:20
 •  Kahvi juuri tippunut kun pääsen alakertaan
 •  Kahvikupin kanssa tietokoneen ääreen
 •  Hääräilen tietokoneella n. klo 07:00 asti
 •  Päästän koiran pihalle
 •  Laitan hiukset, meikkaan ja vaihdan yövaatteet
 •  Herätän Oliverin n. klo 07:25
 •  Pottaillaan, puetaan 
 •  Lähdetään n. klo 07:45 kotoa. 
Tämä maanantaina ei mennyt ihan normaalisti. Jotenkin monen vapaapäivän jälkeen ei päänuppi käynyt ihan normaalisti. Olin kyllä meikannut ja laittanut hiukset, poikkeuksellisesti en ollut vaihtanut yövaatteita pois… 
Enkä tietenkään sitä huomannut kotona vaan päiväkodissa huomasin että takin alta vilkkuu yöpaita. Heh, siinä hymy korvissa ja pienet höyryt pääsi kanssa. Että miten ihmeellä tämä on mahdollista. Kun olimme Oliverin kanssa halattu ja toivotettu mukavat päivät oli aika ajaa kotiin takaisin vaihtamaan yövaatteet pois. Mietin vain että oli todella onni että huomasin tämän päiväkodissa enkä ehtinyt työpaikalle asti. Tapahtuma-aikaan ei paljoa naurattanut, kun kello alkoi lipoa lähemmäs kahdeksaa mutta jälkikäteen tämä oli aika hupaisaa. Tähän kiitän onneani että töissä on liukuva työaika ettei paljoa haitannut vaikka olin työpaikalla vasta klo 08:17.
Onko todella äitiys pehmentänyt aivoni niin pahasti että tällaistakin voi tapahtua, en ollut koskaan edes ajatellut että tällainen on mahdollista mutta näköjään se on. Pitää varmasti kirjoittaa jokin muistilappu tai laittaa puhelimeen muistutus ” Muista pukea vaatteet päälle! ”.
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! 

Onko muille käynyt vastaavanlaista?

4 kommenttia

 1. MäSäMutsi kirjoitti:

  Onneksi ei ole noin käynyt. Ne tarhan kengän suojukset jalassa oon kyl mennyt töihin… ?

 2. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Oi ei! Näen tuommoisesta painajaista. Onneksi huomasit ajoissa 🙂

 3. Taru | Mutsi hoitaa kirjoitti:

  Heh, tästä tuli mieleen yksi nainen kerran Hoplopissa. Hän tuli lapsensa kanssa juuri sisään, kun oltiin lähdössä pois. Lapsella oli normaalit päivävaatteet, mutta äidillä oli todennäköisesti pyjamahousut, ruudullista joustamattoman näköistä puuvillaa kun olivat, ja yli-iso t-paita. En maininnut asiasta mitään, en tiedä olisiko pitänyt, mutta ymmärsin häntä kyllä – äitiaivot.

 4. petra kirjoitti:

  Haha voi ei! Oon aina miettiny et koska mulle käy noin ??

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *