Hae
Liina Beth

HAUSKAA NAURUSAARESSA

Maaliskuun viimeinen viikonloppu oli sellainen ajankohta jota oltiin odotettu jo monen monta viikkoa voisiko jopa sanoa että monta kuukautta! Ihanat naiset Kädenjälkiä sydämessä10 plussan äitiHutimeni blogeista olivat järjestäneet meille Kaksplus-verkostoblogeille treffit, nämä olivat täysin uudenlaiset, koska tällä kertaa meidän kaikkien bloggaajien lapset saivat osallistua. Paikaksi oltiin valittu Vantaalla sijaitseva Naurusaari
Oli todella mukava tavata bloggaajien lapsia jotka olit nähnyt vain blogeissa ja tällä kertaa pääsi osallistumaan sellaisia bloggaajia jotka eivät ole ollut muilla treffeillä. Paljoa ei toki ehtinyt juttelemaan muiden kanssa koska mitä voi kuvitella että 2,5 v taapero tekee… Istuu nätisti sylissä? Vaan juoksenteli innoissaan paikasta A paikkaan B, kiipeili ja kävi välillä napsimassa herkkuja jotka Naurusaari oli tarjonnut meille. 
Tyhjin käsin emme lähteneet treffeiltä, vaan ihanat järjestäjät olivat kasanneet meille todella mahtavat goodie packit jotka sisälsi kaikkea mukavaa niin mammalle kuin lapselle.

Se kun kuuluu tällaiseen mahtavaan porukkaan, tekee minut vain niin onnelliseksi. Alkaa olla vuosi takana Kaksplussalla ja loppua ei näy. Se vertaistuki mitä näiltä muilta bloggaavilta äideiltä saa on ihan korvaamatonta! Kiitos kuuluu teille kaikille! <3

Me matkasimme yhdessä Rakkaudella äiti-blogin Emmin ja Eevin kanssa. Matka sujui hyvin koska meidän reissu alkoi jo perjantai-illalla jolloin pysähdyimme Järvenpäähän äitini luokse yöksi. Tiesin että reissaaminen on Oliverin kanssa hyvin raskasta, varsinkin jos meinaa yhtenä päivänä ajaa sinne ja takaisin. Päiväunet nukuttiin vasta paluumatkalla, jolloin takapenkki hiljeni todella nopeasti. 
Yhteistyössä :

NAURUSAARI | PIKKUNORSU | KIDDOW | LUSH | BATISTE | ECOTOOLS | HIGHPEAK

ELEGANT TOUCH | SILUETTIVERSTAS | OOT NIIN IHANA | LELUPUU | CLOETTA | ELLA’S KITCHEN
HOUSE OF ORGANIC | HYVINVOINNIN TAVARATALO | MINIONES | AINU 

Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *