Hae
Liina Beth

NALKUTTAVA VAIMO JA MOTKOTTAVA MIES

Taas ne pyykit lojuu olohuoneen lattialla, tiskit on tietokonepöydällä, sänkykin on petaamatta ja kehtasikin vielä syödä minun vanukkaat jääkaapista. Joka päivä olisi niin paljon valitettavaa ja motkotettavaa, varmasti useammat äidit/vaimot/tyttöystävä/avopuolisot voivat samaistua tähän. Jaksaako sitä joka päivä valittaa joka asiasta… Puhutaan yleisesti vaan ja ainoastaan kun me naiset valitetaan, mutta heitän tähän jokerikortin, kyllä ne miehetkin osaavat valittaa siinä missä naisetkin. Myönnän hyvinkin että itselläni on ollut, huom ollut tapana jättää keittiön kaappien ovet auki. En osaa sanoa että mikä järki tässä tavassa on ollut, järki tai ei, niin olen saanut valitusta tästä aiheesta ties kuinka monta kertaan. Syitä on ollut mm. koiran karvat kaapissa. Tiedätkö mistä opin pois tästä tavasta? Se oli yksi kaunis päivä kun tulin töistä kotiin ja keittiössä minua oli vastassa kaikki ovet selkosen selällään, silloin tajusin kuinka ärsyttävää tämä oli. Vaikken tietenkään niitä kaikkia ovia itse auki ollutkaan jättänyt. Mitä muita typeriä tapoja on, mistä mies valittaa? 

Järjestelmäkameran akku on tyhjä, kameran muistikortti on tyhjä, aloitan jonkun homman mutta ne jäävät yleensä kesken ja teen vain mukavat hommat ( koskien remontointia ). Vastapainoksi tietenkin se että tiskit, pyykit ja siivoaminen on minun vastuullani, no okei… pyykit ovat minun valtakuntaani sen jälkeen kun mies on pessyt 60 asteessa neuleitani, eikä siinä vielä kaikki, hän on pyöräyttänyt ne vielä kuivausrummun kautta. Silloin motkotin, myönnetään. 

Totta puhuen eipä tuolla nalkuttamisella pääse mihinkään, eipä ne asiat kumminkaan mihinkään muutu, mutta oikeasti kannattaisi miettiä että mihin tuo kumminkin päätyy… oiskohan yleensä suurempaan riitaan vaikka kaikki olisi lähtenyt pienestä nalkutuksesta tiskeistä.

Nalkuttamisesta ja motkottamisesta huolimatta yleensä ainakin kaikki on onnistunutta. Rakastan tuota silti vaikka sillä hetkellä kun ottaa vastaan motkottamista niin tekisi kirota toisen alimpaan helvettiin.


Ja taas se jotain kitisee.


Asuuko muillakin motkottava mies vai onko teillä vain hiljainen jörö?

4 kommenttia

 1. marja liljeström kirjoitti:

  Moi pikkasen tutulta kuulosti. Me naiset osataan motkottaa, valittaa, naputtaa…Sehän on vain yksi kommunukoinnin laji.

 2. Outi / Pisteitä Ruudulla kirjoitti:

  Olen joskus nalkuttanut ja minulle on nalkutettu, mutta nykyään mietin, onko se nyt maailman loppu jos joku ei mene niinkuin minä haluan. Onhan meitä kaksi. 🙂

 3. Krissu H kirjoitti:

  Minä en kovin usein onneksi motkottanut kun yhdessä poikaystäväni kanssa asuimme, mutta nyt en tietysti sitäkään vähää, kun toistaiseksi asumme eri osoitteissa. Hauska nähdä, miten yhteiselo tulee sujumaan erillään vietetyn ajan jälkeen, nyt kun asun ensimmäistä kertaa elämässäni ihan yksin!

 4. Hanna-Mari Autioniemi kirjoitti:

  Meillä menee kyllä niin, että mies nalkuttaa ja motkottaa 😀 Milloin minä olen jättänyt hommat kesken, milloin vaatteeni ovat levällään, milloin mitäkin. Johtunee siitä, että mies on vähän turhan siisteysintoilija. Usein kyllä huomaan itsekin, että joo jos toinen jättäisi samalla tavalla hommat kesken, minä nalkuttaisin, joten riidoilta vältytään 🙂

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *