Hae
Liina Beth

MAMMAT LIIKENTEESSÄ – KAKSARIN SYYSBAILUT

Kuva : Sininen norsu ja samettikarhu / Julia
Viime viikon lauantaina mammat pakkasivat bilevaatteet ja lähtivät tapaamaan toisiaan.
Ujona tyttönä vai pitäisikö sanoa että ujona naisena on tehnyt todella hyvää päästä bloginsa kanssa Kaksplus blogiverkostoon. Jengiin johon kuuluu samantyylisiä ihmisiä, aina on juteltavaa ja on monta yhdistävää tekijää. Kaikki ovat äitejä ja heillä on blogi. Ainoa harmituksen aihe on se että kaikki asuu pitkän matkan päässä toisistaan. Vaikka asutaan pitkin Suomea niin nämä tapaamiset ovat kultaakin tärkeämpiä. Tällä kertaa meidän syysbailut olivat Radisson Blu Royalissa, Helsingin keskustassa, aivan Kampin kauppakeskuksen takana. Meille oltiin varattu Iceland-kabinetti puoleen yöhön asti, joka oli mukavan tilava ja musiikki raikasi iloisesti. 
Vaikka itse asuu n. 250 km päästä Helsingistä niin nämä tapaamiset ovat todellakin sen arvoisia. Aluksi mietin että olisi lähtenyt omalla autolla, sitten mielessä kävi että kulkisi junalla ( junaliput olivat tosin puolet kalliimpia kuin kuukautta ennen ) mutta hintasyistä jäi junalla kulkeminen.
Kuva Sininen norsu ja samettikarhu / Julia
Ilta alkoi sillä että kaikki esittelivät itsensä, mukana oli muutama uusi tuttavuus joten esittely oli tarpeen. Useimmat olivat olleet useimmilla treffeillä aikaisemmin. Esittelyn jälkeen meillä oli edessä Laitilan Olutkoulutus, oli Powerpoint esitys ja olut tietoa, jonka jälkeen saimme sokkona maistella kolmea eri olutta. Itse en ole mikään olut ihminen, niin Helles ja Pils maistuivat omaan makuuni liikaa oluelta, mutta Schwarz oli kyllä erilainen mutta hyvä. Schwarzin mausta tuli eniten mieleen mämmi, eli rukiinen. 
”Virallisten” osuuksien jälkeen hengailtiin, juteltiin, kuvailtiin ja vielä vähän hengailtiin. 
Kuva Sininen norsu ja samettikarhu / Julia

Saatiin jälleen ihan huikeaa goodiebag kotiinviemisiksi. Näiden goodiebagien kautta on päässyt tutustumaan täysin uusiin tuotteisiin, joita ehkä ei ole raaskinut ostaa kokeilumielessä, mutta on monia suosikkeja kertynyt näistä tapaamisten goodiebageista. Niitä tuleekin nykyään osteltua!

Kuvasta puuttuu ihanat Lumenen Artic lähde kasvorasva, kasvoseerumi ja kasvosuihke! 

Kiitos meidän ihanille järjestäjille ja yhteistyökumppaneille ( teitte meidän illasta täydellisen )! 

BATISTE | BLUE HOUSE OY | BODYBOOM | CAFFI | FLOW KOSMETIIKKA | LAITILAN WIRVOITUSJUOMATEHDAS | LEMON JUICE & GLYCERINE | LUMENE | MEDISOFT | MINIME.FI | MOST WANTED WINES | NATURAL WORLD | NORDIC BEAUTY IMPORT | RADISSON BLU ROYAL HELSINKI | REAL TECHNIQUES | SINFUL COLORS | SLURP |

Yksi kommentti

  1. Minna M kirjoitti:

    Mukava oli nähdä!
    T: toinen ujo aikuinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *