Hae
Liina Beth

MENE POIS, MIESFLUNSSA!

Se iskee perheeseen kuin perheeseen jossa on miespuolisia henkilöitä, oli sitten kyse isäpapasta tai teinipojasta niin kun se iskee niin tiedät sen välittömästi kun avaat ulko-oven ja saavut onnellisesti töistä. Mies makaa sohvalla, valittaa oloaan ja pyytää hakemaan hänelle kuumemittarin vessasta jonne on 3 metriä matkaa, mutta on niin loppu, niin loppu ettei jaksa edes kävellä vessaan hakemaan kuumemittaria. Pitääkö tuoda juomapullo minne myös tyhjentää rakon? 
Apteekissa täytyy käydä että saat pidettyä yllään vuoden vaimo palkintoa. Omassa päässä alkaa pihisee kuin kuumalla teepannulla. Apteekista tarttuu mukaan Finrexinit, Buranat, Duactit ja Bafucinit. Toivon mukaan noilla mies sitten parantaa oloaan. Siinä vaiheessa kun menet antamaan säkillisen lääkkeitä miehellesi niin tulee lista tehtävää, päässä alkaa teepannu pihisemään. Tuo vesilasi, keitä vedenkeittimellä vettä, tee leipää, tee sitä ja tee tätä. 
Kuva pexels.com
Lapsikin alkaa haluamaan huomiota ja ruokaa. Mutta mies on kuin toinen lapsi. Okei, myönnetään mies on todellakin pahempi kuin lapsi sairaana. 
Olit itse käynyt muutama päivä sitten kaupassa ja ostanut itsellesi pari proteiinivanukasta, olit miettinyt sitä että rankan työpäivän jälkeen maistuu kahvi ja vanukas. Niin kyllä siellä jääkaapilla oltiin kumminkin käyty syömässä vanukkaat. Toisaalta kumma juttu että sinne jääkaapille kumminkin pääsee silloin kun kukaan muu ei ole paikalla. 
Kuva Pexels.com
Tämän tarkoitus oli vain luoda mielikuva siitä pahasta taudista nimeltä miesflunssa, koska tiedättekö mikä on äitiflunssa?
Se on sellainen että flunssaoireet ovat sen verta suuret ja kuumettakin on jonkin verran että töistä on oltava sairaslomalla mutta lapsi kotona. Lapsi on hoidettava, tarvitsee siivota, tehdä ruokaa, tarvitsee itse käydä apteekissa ja pitäisi myös levätä. Missä vaiheessa sitä ehtii levätä, kun mieskin saapuu töistä ja häntäkin pitäisi palvella? 
Miesflunssa, millainen se teillä on?
Onko tämä tuttua teilläkin?

4 kommenttia

 1. Hanna-Mari Autioniemi kirjoitti:

  Kuulostaa niin tutulta. Meillä oli juuri tilanne, että olin itse ensiksi kipeänä ja mies tuli sen jälkeen kipeäksi. Minä sairastin ilman passaamista, kävin koulussa (oli pakko), siivosin, laitoin ruokaa jne. Kun mies sairasti, hän makasi sängyllä ja voivotteli koko ajan, ei voinut tehdä mitään, ei myöskään halunnut mitään oloa helpottavaa. Todella ärsyttävää 😀

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

 2. Elina //Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Meillä ei ole ikinä miesflunssa edes ollut NOIN paha. Lievempää miesflunssaa ollut havaittavissa kyllä sen sijaan aina toisinaan havaittavissa.. Levätä sen flunssaisen miehen täytys saada; mieluusti kokonainen päivä!

 3. Minnea Muru kirjoitti:

  Hahaa, olen kuullut miesflunssasta! Onneksu oma mies ei sairastu miesflunssaan vaan "ei mua mikään vaivaa"-flunssaan, jossa on pakko pystyä tekemään kaikki samat asiat kuin muulloinkin. Vain jos kuume nousee todella korkealle, suostuu vähän lepäämään.

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Meillä ei ole miesflunssaa. Mieheni on jylhä ja vahva (olevinaan) suomalainen mies, jolle flinssa ja kuumenin ei ole mitään mainitsemisen arvoista. Totta kai vaimo näkee, että toinen on oikeasti kipeä. Mutta hänet täytyy melkein väkisin kaataa sänkyyn sairastamaan. "En minä minään sairas ole, vain pientä lunssaa…"

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *