Hae
Liina Beth

TAAPEROIDEN OMA MAITO – NUTRIJUNIOR

Tuotteet saatu blogin kautta yritykseltä Nutricia
Pääsimme Oliverin kanssa Kaksplussan ja Nutrician järjestämään testiryhmään, jossa testissä taaperoiden oma maito NutriJunior. Millainen tämä taaperoiden oma maito sitten oikein on? 
Mamman mielestä tämä maito on hieno keksintö, kun maitoon on lisätty taaperolle tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Maitojuoma on tehty maitoon ja sisältää laktoosia, joten tämä maitojuoma ei sovellu maitoallergikoille tai laktoosi-intolerantikoille. 
NutriJunioria on saatavilla maitotölkkinä ( 1 litra ) ja maitojauheena ( n. 6,6 litraa valmista maitojuomaa ). 

Mitä mieltä meidän taaperomme oli tästä NutriJuniorista? 

Meillä juodaan paljon maitoa, Oliver ja aviomies. Itse en maitoa ole useaan vuoteen juonut koska en vain pidä maidon mausta. Ensireaktio Oliverilla tästä NutriJuniorista oli että se on pahaa ja päätin että kokeilemme muutaman kerran ja NutriJunior alkoi lopuksi maistumaan. Oliko se niin että jos maistaa 12 kertaa jotain uutta makua niin se alkaa maistumaan, tosin emme nyt niin montaa kertaa maisteltu kunnes NutriJunior alkoi maistumaan. Luulenpa siis että jos heti 1-vuotiaana siirrytään tähän NutriJunioriin niin ei ole sellaista reaktiota, mutta kun Oliver on juonut tavallista maitoa lähes 2 vuotta niin maku on pikkuisen erilaisempi. Todennäköisesti jatkamme NutriJuniorin käyttöä jonkin aikaa.

Mitä kaikkia vitamiineja ja kivennäisaineita NutriJuniorissa on?

A-, D-, E-, K-, C-, B6-, B12-vitamiineja, tiamiinia, riboflaviinia, niasiinia, foolihappoa, biotiinia, pantoteenihappoa, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä ja jodia. Eli todella kattavasti kaikkea tarvittavia vitamiineja ja kivennäisaineita. Niiden terveellisyydestä/tarpeellisuudesta ei voi liikaa puhua.

Mitä nämä sitten kustantaa? 

Prismassa valmis maitojuoma maksaa 2,39 € / litra ja jauhe maksaa 9,38 € / 800g.

P.S Tämä maistui myös hyvin kaakaona.

Kiitos Kaksplus ja Nutricia että saimme olla mukana testiryhmässä, koska muuten ei olisi varmaankaan tullut ostettua NutriJunioria. 

Oletko kuullut NutriJuniorista? 
Ollaanko teillä maistettu?
Miltä NutriJunior sinusta kuulostaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *