Hae
Liina Beth

HÄÄMATKA PERUTTU

Elämää onnellisena avioparina, koskaan tai ei milloinkaan tapella kun tapellaan niin sitten tapellaan kunnolla ja pidetään mykkäkoulua monen monta päivää. Welcome to my life, vai miten se meni? 
Aina blogeihin tuodaan ne kaikki ihanat puolet esiin mutta miksi se niin sanottu pimeä puoli jätetään kertomatta. Ihmiset luulevat että bloggaajat elävät jossakin vaaleanpunaisilla hattarapilvillä jossa kaikki ovat niin ihanaa ja perhe-elämä tuoksuu aina ruusuilta ja pioneilta. Blogeihin halutaan tuoda ne positiiviset puolet esiin, koska jos elämä aina ”paskaa” niin miksi kukaan jaksaisi lukea kuinka rankkaa elämää tulee elettyä. Mutta elämä ei ole ruusuilla tanssimista edes bloggaajilla kaikki riitelevät. Kuten myös mekin. 
Syy pieneenkin riitaan voi olla loppujen lopuksi ihan naurettava. Kuten meidänkin tämä viimeinen, mistä meidän riita lähti? Siitä kun olin säästänyt viinipulloa jääkaapissa ja isäntä halusi ottaa tästä lasillisen ja sanoin että älä juo minun viiniä. Heh. Tästä aiheesta ollaan pidetty mykkäkoulua jo 2 päivää. Pieni riita ei tarvitse kuin pienen stressin, väsymyksen tai ärsytyksen. Isäntä taisi olla vain väsynyt. Silloin hänen suustaan lensi ettei hän lähde häälomalle. Eli häämatkako on peruttu nyt sen takia ettei saanut ottaa lasillista viiniä? 
Haittaako se vaikka se olisi peruttu kun häistäkin on jo reilu vuosi aikaa? 
Kiukuspäiten tekee mieli peruuttaa kaikki, hankkia uusi koti ja hakea avioeroa. Mutta antaa muutaman päivän kulua, antaa ajankulua ja keskustella kaikki läpi sen jälkeen. Kun molemmilla on parempi fiilis. Nou hätä, kaikki on sovittu ja olimme meidän häämatkalla <3 
Myönnätkö että riitelette?
Miten sovitte riitanne?

5 kommenttia

 1. Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti:

  Riidan hetkellä kyllä tulee aina mieleen just, että voi perkele, pakataan laukut 😀 Mutta silti tietää, että ei nyt oikeasti ja pian kaikki onkin taas ihan fine. Toivottavasti oli kiva matka <3

 2. Melissa L kirjoitti:

  Tietenkin meilläkin riidellään ja riidat sovitaan. Meillä mennään ulos jäähylle, jos ei pystytä heti kommunikoimaan. Pieni happihyppely omien ajatusten kanssa rauhottaa ja saa ajatuksen selväksi.

 3. Anu / sayitanywayblogi kirjoitti:

  Hyvä, että pääsitte häämatkalle 😀 Jännä, miten sitä joskus voi niin pienestäkin asiasta napsahtaa kiinni ja suutahtaa, mutta varmasti väsymys on yksi suuri tekijä sille.

 4. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Kyllä riidat kuuluu parisuhteeseen ja meilläkin niitä on, niin suuria kuin pieniä 😀 Joskus vaan ärsyttää ja se purkautuu sitten siihen toiseen.

 5. Julia // SININEN NORSU JA SAMETTIKARHU kirjoitti:

  Riidellään mutta ennen nukkumaan menoa pitää sopia. Muuten en saa unta ja herättelem Eetua koko yön 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *