Hae
Liina Beth

PIENTÄ PINTAREMONTTIA, ETEINEN

En taida koskaan oppia sitä että remontit aina räjähtävät käsistä. Kuten kävi tässä meidän eteisen remontissakin, heh! 
Eteisen remontti on ollut varmaan ihan häntä päässä kaikista remonteista joita pitäisi toteuttaa. Marraskuun lopussa tulee vuosi täyteen kun olemme omistaneet tämän talon ja tosi asia on että onhan tämä ihan erinäköinen nykyään mitä silloin kun tämä ostettiin. Meillä ei ole kiire remontoida mitään, kaikki pikkuhiljaa. Seuraava iso remontti on kellarin ja kylpyhuoneen remontti, siihen remonttiin ei mene muutamaa satasta vaan puhutaan useammasta tuhannesta. 
Yksi ilta kun istuttiin olohuoneessa, sanoin että nyt maalataan tuo järkyttävä eteinen, kävimme rautakaupasta ostamassa valkoista maalia, pensseleitä ja alettiin hommiin. Siinä samalla tajusi ettei lattia ja katto sovi yhtään yhteen valkoisten seinien kanssa. Ei muutakuin pikaiset kiertelyt parissa rautakaupassa ja löydettiin alennuksesta hyvälaatuinen laminaattilattia ja kiva kattopaneelit. 
Remonttiin meni kaiken kaikkiaan n. 4 päivää aikaa ( kun maalin piti kuivua ). Kun kaikki oli tehty totesin ettei tummanruskea ovi sovi yhtään vaalean eteisen kanssa. Aloin etsimään netistä uutta ulko-ovea johon J totesi että nyt rauhoitut että tämä piti olla pienen budjetin remontti. Kaiken kaikkiaan tämä remontti kustansi n. 150 € ( sis. maalit, pensselit, lattian ja kattopaneelit ), vaikka kyse oli pienen budjetin remontista niin eteinen on ihan erinäköinen kuin ennen! Me olemme ainakin tyytyväisiä. 

Sori huonosta kuvalaadusta, mutta kameraa ei pahemmin ehtinyt käyttää pikaisen aikataulun vuoksi 🙂 
Onko kokemusta pienen budjetin remontoinnista?
Mitä pidät meidän uudesta eteisen ilmeestä?

4 kommenttia

 1. Melissa L kirjoitti:

  Lopputulos on oikein kiva.

 2. marja liljeström kirjoitti:

  Saattaa olla monimutkaisia nuo remontit. Jos huomaa yhtä sun toista. Lopputulos hieno. Kuvissa ei ollut yhtään mitään vikaa.

 3. DiaryOfShopaholic kirjoitti:

  Lopputulos on tosi kiva ja raikas 🙂 Rempat osaa olla haastavia, mutta edistystä on tosi kiva seurata.

 4. Minna M kirjoitti:

  Meillä on aika pitkä remonttihistoria miehen kanssa. Ja yleensä kaikki remontit ovat paisuneet alkuperäisestä. Paras taitaa olla, kun pyydettiin tuttu remonttimies kiinnittämään kolmea laattaa. Siitä seurasi kylppärin, saunan ja kodinhoitohuoneen täydellinen remontti. Puoli metriä kaivettiin maata, vaihdettiin viemäriputket ja yksi seinäkin purettiin ja rakennettiin uudestaan. Asuttiin vielä asunnossa samaan aikaan neljän lapsen kanssa. Juuri nyt ei ole remppakuumetta. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *