Hae
Liina Beth

KUN ÄITI EI OSAA LEIKKIÄ

Tarvitseeko äidin osata leikkiä autoilla tai Legoilla? Onko äiti, huono äiti jos ei osaa leikkiä lapsensa kanssa? Onneksi ei. 
En koe olevani huono äiti kun en osaa leikkiä. Tykkään rakennella Duploilla linnoja ja tehdä mahtavia Brion junaratoja. Se ettei osaa leikkiä, niin tärkeämpää mielestäni on olla läsnä siinä lapsen kanssa. Ei lapsi mieti, ettei äiti osaa leikkiä kun äiti rakentelee linnoja tai junaratoja. Jos ei niitäkään osaa niin ei silloinkaan ole huono äiti. Sen sijaan etten osaa leikkiä me luetaan paljon yhdessä, pelaillaan lautapelejä, leivotaan, kokkaillaan ja tehdään muovailuvahalla kaikkea mukavaa. Se ettei osaa leikkiä niin paljon muitakin vaihtoehtoja onneksi on. 
Yhdessä voidaan katsoa viikonloppuisin elokuvaa ja löffäillä sohvalla nauttien toistemme seurasta. 
Miksi kukaan olisi huono äiti vaikkei osaisi leikkiä lapsensa kanssa, kumminkin se yhdessäolo on tärkeämpää! 
Osaatko sinä leikkiä lapsesi tai lapsen kanssa
vai vietätkö muuten aikaa?


Ihanaa viikonloppua, pus!

Yksi kommentti

  1. viiviK kirjoitti:

    Omia lapsia ei ole, mutta paljon nuorempia sisaruksia. Kaikki tietävät että sisko ei oikein osaa leikkiä, joten pelataan lautapelejä, ulkoillaan, askarellaan ja tehdään kaikkea muuta mukavaa yhdessä. Ja koen silti olevani huippu sisko, vaikka barbie leikit ei musta irtoakkaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *