Hae
Liina Beth

ENSIKOSKETUS OMENA-HOTELLIIN

Yhteistyössä Omena-hotelli
Rehellisesti kerrottuna, Omena-hotellit ovat olleet ties kuinka kauan Suomessa, mutta koskaan ennen en ole käynyt kyseisissä hotelleissa. Tosin nyt tulikin sellainen fiilis että muijien kanssa rento viikonloppureissu toisella paikkakunnalla houkuttelee useamminkin, koska laivat ovat niin nähtyjä.
Saavuimme Tampereen Omena-hotelliin lauantaina 9.12, junamme oli juurikin siihen aikaa että pysähdyimme naapurissa olevaan McDonaldsiin hakemaan ruokaa ja siitä siirryimmekin Omena-hotellille. Jotenkin oli niin näppärää kun puhelimeen oli tullut aamulla viesti jossa luki huoneemme koodi jolla pääsi myös kulkemaan yleisten tilojen ovista ja mikä parasta ei mitään normaalia Check-Iniä tai Check-Outia! 

Tampereen Omena-hotelli, kuten myös muutkin Omena-hotellit sijaitsevat ihan kaupunkien keskustassa. Jopa Tampereella sijainti hämmästytti positiivisesti koska se oli ihan muutaman sadan metrin päästä rautatieasemalta. 
Meidän huoneemme sijaitsi ylimmässä kerroksessa joten näköalatkaan eivät olleet huonot. Huoneessa tosin emme paljoa ehtineet viettämään aikaa koska Kaksplussan pikkujoulut kutsuivat. Vaikka paljoa emme viettäneet aikaa huoneessa mutta sen ajan mitä siellä vietimme niin huone oli todella siisti ja mukava juurikin neljälle ihmiselle. Huoneessa oli yksi parisänky ja kaksi lisävuodetta jotka piti itse kasata, onneksi ne kumminkin olivat helppoja koota ( ehkä ne ovat parhaimpia lapsille? )
Omena-hotellit tunnetaan siitä ettei siellä ole respaa ja kaikki hoidetaan sähköisesti ( paitsi siivouksen, heh ). Vaikka heillä ei ole myöskään tarjolla aamiaista niin kaikkien hotellien vierestä löytyy kumminkin yhteistyökahvila. Tampereellakin vieressä oli Linkosuo Siilinkari, jossa me kävimme buffet-aamiaisella hintaan 8,80€.
Vaikka mekin olimme lauantaina, keskellä suosittua pikkujoulukautta ja hotellissa oli paljon väkeä, niin meteliä käytävillä ollut, vai olimmeko saaneet rauhallisen hotellikäytävän. 
Mitään huonoa kerrottavaa Omena-hotelli kokemuksesta ei ole, mutta Omena-hotellille hyvä kehitysidea, että tyynyjä olisi huoneessa muutama ylimääräinen. 
Kiitos Omena-hotelli yhteistyöstä! 
Tulemme kyllä käyttämään vastaisuudessa teitä! 

Onko teillä kokemusta Omena-hotelleista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *