Hae
Liina Beth

JOULU SAIRAANA

Aatonaaton ja jouluaaton välisenä yönä Oliver heräsi ja oli aivan tuli kuuma, mitattiin kuume ja olihan se yli 38 astetta. Oi miksi juuri nyt kun on vuoden odotetuin päivä… Lääkettä naamaan ja uudelleen unille, yö meni siinä mielessä ihan hyvin ettei toista kertaa enää heräilty. Aamulla oli vielä pikkuisen lämpöä mutta eipä se näyttänyt menoa haittaavan. Omassa mielessäni näin jo mielikuvan että joudun käymään kaupassa hakemassa jouluruokaa, koska meidät oltiin kutsuttu sukulaisille syömään. Ainoa mitä jääkaapista löytyi oli pari kiloa edeltävänä iltana tehtyjä lihapullia. Syödäänkö me siis jouluaattona lihapullia ja perunamuusia? Onneksi ei… saimme nauttia jouluruoasta! 
Oli se tauti sitten flunssa tai mahatauti, mutta kun se iskee jouluna niin kyllähän se pistää harmittamaan.  Mutta minkäs niille sitten voi, ne tulee jos tullakseen. Näillä mennään nyt ja onneksi Oliver jaksaa leikkiä ja olla lähes oma itsensä. 
Ollaanko teillä joskus sairastettu jouluna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *