Hae
Liina Beth

TIENAA LAHJAKORTTEJA

Oletko kenties huomannut että internetissä liikkuu paljon erilaisia tutkimussivustoja joista luvataan lahjakortteja? 
Osa niistä on oikeasti huijausta mutta osasta tienaat oikeasti lahjakortteja, laskin että vuoden 2017 lahjakorttisaldo on lähes 400€. Mihin niitä lahjakortteja voi sitten käyttää? 
Suurin osa lahjakorteista tulee Gogift lahjakortteina joista saat itse valita mihin paikkaan haluat lahjakortin. Osta itsellesi vaatteita esim Zalandolta, tai lapsellesi Name Itiltä, vaihtoehtoja on kymmeniä!
Jos totta puhutaan niin ei noita lahjakortteja saa ihan pienellä vaivalla, jos luulet saavasi 10€ lahjakortin 5 minuutin tutkimuksesta niin voit odottaa kuuta taivaalta. Kotiäidille tämä on oiva mahdollisuus saada pientä extraa, vaikka se onkin lahjakortti muodossa. Millaisia nämä tutkimukset sitten ovat? Tutkimusten aiheet tietenkin vaihtelevat, niihin vastataan anonyyminä. Aiheina voi olla esimerkiksi verkkokaupasta ostaminen tai kahvin juonti. Se että näistä saa palkkioksi lahjakortteja niin näillä pystyy myös vaikuttamaan. 
Listaan tähän omat käyttämäni sivustot ja joista olen saanut monen 10€:n lahjakortteja.
Välillä näillä on tarjolla myös internetkeskustelu-tutkimuksia joista voit tienata 50-100 € koko tutkimuksesta. Näissä yleensä ”palkintona” on S-ryhmän tai Stockmannin lahjakortti.
Tämä ei ole yhteistyö, enkä hyödy linkkien klikkailuista.

Oletko joskus kokeillut tutkimuksia?
Oletko tienannut niistä?

4 kommenttia

 1. hannamaria kirjoitti:

  TNS Gallupia olen joskus täytellyt, mutta todennut että ihan liian työläs omaan aikatauluun tällä hetkellä.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 2. Vilma kirjoitti:

  Jos olisi enemmän aikaa, varmasti tekisin samoin! En ole osannut ajatella että niistä voi saada kuitenkin noin hyvät hyödyt!

 3. Marjo kirjoitti:

  Olen muutaman kerran ollut mukana tietyissä tutkimuksissa. Lahjakortit ovat oikein hyvä palkinto ja eihän se käytetty "työn määrä" niiden ansaintaan ole todellakaan suuri.

 4. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  Oon kerran kaks osallistunut johonkin, mutta sen jälkeen puhelin pirisi niin älyttömästi kaikenmaailman myyjien toimesta, miin ajattelin et ei enää. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *