Hae
Liina Beth

UUSI VUOSI JA UUSI MINÄ

Ei ole vielä uusi vuosi, mutta päätin jo aikaisemmin että nyt on vihdoinkin aika aloittaa uusi minä – projekti. Mitä se oikein sitten tarkoittaa? 
Ensi vuosi tuo tullessaan uuden työn, uudet haasteet ja siihen samaan syssyyn laitetaan minutkin kuntoon. Nyt kun vielä on nuori niin se on aloitettava. Eli kaikkien joululahjojen lisäksi aion nyt ottaa salikortin ja laitetaan kroppa kuntoon ja tehdään siitä elämäntapa, ei mitään muutaman viikon diettejä tai mitään muitakaan diettejä, koska jos haluu herkutella välillä niin sitten herkutellaan. Mutta kun ruokavalio on suurin piirtein kunnossa niin ei siinä edes tee mieli herkutella. Aloitellaan rauhallisesti ja katsotaan millaisiin tuloksiin päästään esimerkiksi kesään mennessä. Tarkoitus ei ole laihduttaa koska vaaka näyttää vieläkin vähemmän verrattuna siihen kun aloin odottamaan Oliveria, mutta olisi niin mukavaa jos kunto kohenisi ja saataisiin kroppa timmimmäksi. Vai miten se kirjoitetaan, heh. 

Motivaatiota löytyy ja nyt jos milloinkaan se on aloitettava!
Kiinnostaisiko lukea projektista?
Kirjoittaisinko viikottain vai kerran kuukaudessa projektista?

12 kommenttia

 1. Minna M kirjoitti:

  Onnea projektiisi! Hienoa, että löytyy motivaatiota! Minäkin haluaisin saada itseni parempaan kuntoon ja ryhtiin! Nyt alkaa pää hajota tähän jo viikkoja jatkuneeseen yskään ja nuhaan.
  Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja onnea vuoteen 2018!

 2. Mama Lina kirjoitti:

  Kiitos samoin ja paranemisia sinne 🙂

  Jotain muuta minun on harrastettava kuin lenkkeilyä ja kesällä golfia, meinasin aloittaa kyllä pitkästä aikaa hiihtämisen mutta Suomen talvi nyt on mitä on… 😀

 3. MINI kirjoitti:

  Projektista kiinnostaisi kyllä lukea! Täällä kanssa olisi tarkoitus saada kuntoa kohotettua ja lisäksi kiloja pois 🙂

 4. marja liljeström kirjoitti:

  Voimia projektiisi. Ei kannattaisi tehdä liian suurta uuden vuoden lupausta, sillä ne ovat vaan liian suuria ja into lopahtaa. Pienin askelein. Salikortti on ehdottoman hyvä ostos. Kokemusta on vuosia. Läskin alle on tullut paljon lihasmassaa. Hyvää uutta vuotta sinulle.

 5. Joanna Sormunen kirjoitti:

  Onnea ja menestystä tavoitteellesi! Itse aion vuonna 2018 työskennellä sokeririippuvuuteni kanssa. On aika oppia että elämä ei ole makeasta kiinni.

 6. Maria // Love Beyond Words kirjoitti:

  Tsemppiä uuteen työhön ja treeneihin! 🙂 Minunkin pitäs saada itseni ylös täältä sohvalta aina iltaisin… 😀

 7. Milla Ruotsalainen kirjoitti:

  Onnea projektiin (y) Olet huippu tyyppi 🙂

 8. Mama Lina kirjoitti:

  Kiitos! Joo ei liian suurta mutta kumminkin mukavaa että on arkisin jotain muuta kuin sohvalla hengailemista ja huomaa nyt jo viikon jälkeen että huomattavasti enemmän energiaa 🙂

 9. Mama Lina kirjoitti:

  Kiitos! 🙂

 10. Mama Lina kirjoitti:

  Kiitos <3
  Sitten kun on muutamana iltana saanut itsensä ylös niin eipä sitä enää osaa olla ilman 😀

 11. Mama Lina kirjoitti:

  Kiitos! :3
  Tsemppiä sinne myös että pääsisi eroon sokeririippuvuudesta, siihen kannattaa myös kokeilla esimerkiksi proteiinivanukkaita, ovat auttaneet minua huomattavasti! 🙂

 12. Mama Lina kirjoitti:

  Mukava kuulla!
  Pitää miettiä miten usein tällaisia postauksia kirjoittaisi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *