Hae
Liina Beth

OLISIKO VAIN HELPOMPI OLLA YKSINHUOLTAJA?

Perheessä kuuluu olla äiti ja isä, niinhän se vain kuuluu olla. Lapsista ei kasva tasapainoisia ihmisiä jos ei ole molempia vanhempia saman katon alla, mutta siinä tapauksessa kun elämä on pelkkää tappelua ja huutoa, onko lasten hyvä kasvaa sellaisessa ympäristössä jossa kuulee joka päivä kun äiti tai isä haukkuu toisiaan. Lapset siitä kärsii. Vanhemmat ei sitä ehkä mitenkään huomaa kun lapset menevät joka ilta itkien nukkumaan ja rukoilee Jumalalta apua. 

Kaksi aikuista, jotka joskus ovat olleet tulisesti rakastuneet ja heille on siunautunut lapsia, mutta elämä on kaukana siitä kun silloin joskus rakastuivat. Nyt tarvitsee kantaa vastuuta lapsista ja tehdä asiat lapset edellä. Mitä jos miehestä ja naisesta ovat tulleet vain ja ainoastaan vanhemmat, he eivät ole enää se mies ja nainen jotka viettivät aikaa yhdessä ja tekivät iltaisin mukavia asioita. Asiat joista vanhemmat keskustelee, koskee ainoastaan lapsia. Molemmat vanhemmat haluavat olla lapsilleen parhaimmat vanhemmat, miten se onnistuu jos joka ilta päätyy riitaan. 
Myönnän joskus ajatelleeni jos olisikin helpompi olla Oltsun kanssa kahdestaan, varsinkin jos on ollut jos jonkinmoinen riita, mitä ei anteeksipyynnöllä unohdeta. Olen saanut seurata sivusta millaista yksinhuoltajalla on, pitkälti se pärjääminen ja moni muukin asia riippuu vanhemman tai oikeastaan vanhempien asenteesta. Jos aina miettii että kuinka paskaa on, niin tottakai se on ihan paskaa. Jos taas miettii että kyllä me hyvin pärjätään, niin silloin usein pärjääkin hyvin. Periaatteessa helpompi se on kyllä silti ajatella kuin se että elää niin todellisuudessa.

Suuret tsempit kaikille yksinhuoltajille! <3 

Myönnätkö joskus miettineesi vastaavanlaisia?

2 kommenttia

  1. Anonyymi kirjoitti:

    Miten perustelet väitteesi, että lapsista ei kasva tasapainoisia ihmisiä, jos ei ole molempia vanhempia saman katon alla? Onko jotain tarkempaa lähdettä tai perusteita tälle hieman kummallisen kuuloiselle väitteelle? Ja millä perusteella perheessä kuuluu olla sekä äiti että isä? Aika pöyristyttävän mustavalkoisia ja suoranaisia valheita päästelet täällä menemään, ilman mitään kunnon perusteluja.

  2. Anonyymi kirjoitti:

    Tarviiko kaikkien myöskään olla samaa mieltä? Tarviiko jokaisen oman mielipiteensä takana olla lähteitä?

    Typerää, että kaikkien pitäisi olla samaa mieltä vain siksi, ettei joku toinen loukkaannu. Pitää sen verran olla itsetuntoa, ettei loukkaannu jokaisen muun eriävästä mielipiteestä ja näkemyksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *